ThetaHealing – Dig Deeper

På dette kursus har Vianna samlet sine bedste digging metoder fra samtlige af sine kurser (Intuitive Anatomy, World Relations, DNA 3 mv) i et meget lærerigt 2-dages kursus. Dette kursus handler – på trods af navnet – om alt andet end digging som du kender det, men vil vise dig genveje til at komme til roden af enhver ubalance eller trauma.
Udover at lære hvordan du skal arbejde ud fra 8 forskellige problematikker, vil du lære en vidunderlig metode til at forløse alle traumer og udfordringer i dit liv, ved at finde den højere mening med at de blev skabt.
Min favoritmetode fra dette kursus, er hvordan vi kan arbejde med de traumer og overbevisninger vi har nedarvet fra vores forfædre og forløse dem for os selv og vores efterkommere.
Du vil også lære en genial og effektiv metode til at “digge up” og skabe nye mønstre i hjernen på ganske kort tid, hvor du får klienten til at flytte sig fra problemet frem for at arbejde med det.

Desuden vil vi arbejder med:

  • “Short Cuts” der får dig til roden af problemet på få minutter.
  • Hvordan du arbejder med genetisk materiale og finder frem til de helt præcise overbevisninger du ellers aldrig ville finde.
  • Hvordan du anvender forskellige digging-metoder til at arbejde med 8 forskellige problematikker – blandt andet sygdomme, frygt og traumer.
  • Hvordan du bruger muskeltesten som digging-værktøj.
  • En spørgeteknik der hurtigt får dig til roden af overbevisningen.
  • Teste genetiske overbevisninger du ikke aner du har… (især mht relationer).
  • Du vil lære hvordan du arbejder intensivt på dig selv og jeg vil lave en demonstration i klassen for at vise, hvordan du kan arbejde virkelig effektivt med dig selv.
  • Og ikke mindst hvordan du finder nøglen til forståelse af enhver udfordring i dit liv, hvorfor du har skabt/fået​ de udfordringer du har og dermed også til tilgivelse og forløsning.
  • Du vil få vist i ​alt 4 demonstrationer på kurset.

Dette kursus åbner op for en helt ny og effektiv måde at arbejde med ThetaHealing på, som har gjort mig virkelig stolt over at kalde mig ThetaHealer.  Du vil lære Viannas bedste teknikker og jeg har suppleret materialet med essensen af mine egne erfaringer. Så ønsker du at blive en virkelig dygtig ThetaHealer, – at kunne arbejde i dybden med dig selv, og/eller at kunne tage efterfølgende kurser hos Vianna, kan jeg varmt anbefale dig Dig Deeper.

 

Find dato for næste kursus her: https://www.hellebrinch.dk/kursus-datoer/

Forkundskaber: Dette kursus kræver ThetaHealing Basis og ThetaHealing Advanced kurserne.

 

Jeg var på Helles første Dig Deeper kursus i starten af juni ’17. Egentlig havde jeg ikke tænkt mig at tage med, jeg syntes jeg havde lært masser om digging på de andre Theta Healing kurser. Jeg tænkte; det er nok bare et kursus der handler om det jeg allerede har lært.
Det er det i den grad ikke! Der er ingen tvivl om, at en vis erfaring og kendskab til Theta Healing og Digging er en nødvendig og vigtig forudsætning for kurset. Men den nye måde, gør det lettere at arbejde med digging og roden til problemet findes meget hurtigere. Jeg blev på blot 2 dage mere effektiv og sensitiv i mit digging arbejde. Selvom jeg har taget både Basis, Advanced, Manifestation & Overflod (og været hjælper 2x), Master Class I + II og var med på Bali.
Det der fungerer for mig ved Dig Deeper er, at de emner klienterne kommer med, er delt op i 8 hovedområder. Det hjælper virkelig, til at komme godt i gang. Det er en god måde, at starte dialogen med klienten og finde ud af hvad der skal arbejdes med. Hvert emne har en klar og let forståelig tilgang til digging arbejdet. Bland de 8 områder er blandt andet det genetiske niveau fantastisk. Her arbejdes med de overbevisninger vi (ubevidst) har fået med fra vores forfædre, overbevisninger der virkelig kan skabe forløsning når de bearbejdes. Noget andet jeg er vild med, er at klienten er også meget mere med undervejs, og derfor får de lettere ved at slippe det gamle og modtage den universelle lære.
Der er ingen tvivl om, at Dig Deeper kurset har givet mig en følelse af at digging ikke er så svært. Og der er en bonus, en opskrift, der gør det lettere at lave digging på mig selv.

Jeg kan kun anbefale, dig at tage Helles Dig Deeper kursus når det kommer igen til efteråret.

Pernille Sahl