Hypnoterapi Event – Frihed til at skabe dit liv

Inutuitiv hypnoterapi, frederiskberg, foredrag, event

 

Hypnoterapi er frihed. Frihed til at skabe sit liv eller støtte sine klienter til at skabe deres. Hypnose er nemlig en tilstand af trance og i trance har vi adgang til vores underbevidsthed, der skaber vores udfordringer, men vi har også adgang til alle vores ressourcer.

Underbevidstheden huser alle vores erfaringer, oplevelser, traumer samt overbevisninger og styrer dermed vores tanker, følelser, nervesystem, handlinger samt de valg vi tager i livet. I trance, kan vi åbne døren til underbevidstheden og reprogrammere fortiden med vores bevidste sind. Endnu vigtigere er dog, at vi, især i trance, har adgang til vores “højere bevidsthed”. Den vi alle er en del af og lader os se alting fra et højere perspektiv, hvormed det kan støtte os i at forløse og transformere de lavere energier og lavere bevidstheder vi sidder fast i.

Denne aften vil du lære om Intuitiv Hypnoterapi og hvorfor vi kan skabe transformation, frem for blot at skabe en kortvarig effekt, når vi arbejder intuitivt med hypnosen og aktiverer klientens egne selvstøttende ressourcer. Du vil desuden lære lidt om de forskellige termer og teknikker i hypnoterapien samt hvordan vi kan aktivere alle ressourcer i os via hypnose tilstanden.

Du vil modtage en skøn hypnosemeditation, der bl.a. guider dig til at møde din højere bevidsthed, som kan støtte dig til at løse et fastlåst problem. Du vil lære at bringe dig selv i en hypnotisk tilstand samt lave selvhypnose, så du kan slippe negative tanker, vaner og mønstre. Ikke mindst, vil du lære om indre-barn terapi (partsterapi) og at at kunne anvende denne metode på dig selv, så du kan øge din kærlighed til og i dig selv og dermed dit selvværd.

 

20. Februar  kl. 18.30 – 21.00

Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg

Pris kr. 199,-
Tilmeld og betal

En billet kan ikke refunderes, såfremt du bliver forhindret, men du er velkommen til at videregive den til en anden. Du godkender, ved køb, at der kan blive taget billeder af dig til eventen. (Såfremt du ikke ønsker billeder af dig taget forfra, er det muligt at undgå dette)

Du kan læse mere om selve uddannelsen her: https://www.hellebrinch.dk/intuitiv-hypnoterapeut-uddannelse-3/

 
 

 

Jeg glæder mig til at se dig

Helle Brinch