ThetaHealing – Dig Deeper

Transform into your highest potential

Home » Kurser & uddannelse » ThetaHealing – Dig Deeper
Kurset “Dig Deeper” er uundværligt, hvis du vil arbejde professionelt med ThetaHealing®.
På dette kursus har Vianna Stibal (stifter af ThetaHealing uddannelsen) samlet sine bedste digging metoder fra samtlige af sine kurser (Intuitive Anatomy, World Relations, DNA 3 mv) i et meget lærerigt 2-dages kursus og lærer dig – ikke mindst – geniale genveje til kortere og mere præcis digging.
Digging er metoden man anvender i ThetaHealing til at dykke ned til roden af de underbevidste overbevisninger – en metode der er kendt fra NLP og psykologien. På dette kursus vil du bl.a. lære genveje til at komme til roden af enhver ubalance, sygdom eller trauma.

Du vil lære at arbejde med 8 forskellige emner; bl.a. sygdom, frygt, manifestation og at flytte mentale grænser. Du vil endvidere lære en vidunderlig metode til at forløse traumer og udfordringer i dit liv, ved bl.a. at finde den højere mening med hvorfor de blev skabt.

Min favoritmetode fra dette kursus, er hvordan vi kan arbejde med de traumer og overbevisninger vi har nedarvet fra vores forfædre og forløse dem for os selv og vores efterkommere.
Jeg vil lære dig min egen geniale og effektive metode til at “digge up” og skabe nye mønstre i hjernen på ganske kort tid, hvor du får klienten til at flytte sig fra problemet  – og den lave vibration – og skabe nye “neuronstier” i hjernen samt højere vibration.
Du vil endvidere lære hvordan du i højere grad kan anvende clairvoyancen til at finde frem til klientens overbevisninger, så du hurtigere kommer til roden af en udfordring. Jo dybere du arbejder, jo mere vil du opdage de kollektive overbevisninger vi alle har, som oftest ligger i de dybere lag.

Samlet indeholder kurset:

  • “Short Cuts” der får dig til roden af en udfordring på få minutter.
  • Hvordan du nemt kan arbejde med genetisk materiale (epigenegetik) og finder frem til dine forfædres overbevisninger der ligger dybt begravet i underbevidstheden.
  • Hvordan du anvender forskellige digging-metoder til at arbejde på 8 forskellige måder med; sygdomme, frygt, traumer, at manifestere, afstandstagen (vrede), karma, genetiske overbevisninger og at flytte mentale grænser.
  • Hvordan du bruger muskeltesten som digging-værktøj.
  • En spørgeteknik der hurtigt får dig til roden af overbevisningen.
  • Du vil lære hvordan du arbejder intensivt på dig selv.
  • Hvordan du kan ved at forene det at “digge ned” og “digge op” kan komme til roden.
  • Hvordan du “digger op” og skaber nye stier i hjernen.
  • Og ikke mindst hvordan du finder nøglen til forståelse af enhver udfordring i dit liv og dermed også til tilgivelse.

Du vil få vist i ​alt 4 demonstrationer på kurset.

Dette kursus åbner op for en helt ny og effektiv måde at arbejde med ThetaHealing på, som har gjort mig virkelig stolt over at kalde mig ThetaHealer.  Du vil lære Viannas bedste teknikker og jeg har suppleret materialet med essensen af mine egne erfaringer. Så ønsker du at blive en virkelig dygtig ThetaHealer, – at kunne arbejde i dybden med dig selv, og/eller at kunne tage efterfølgende kurser hos Vianna, kan jeg varmt anbefale dig Dig Deeper.

Find dato for næste kursus her: https://www.hellebrinch.dk/kursus-datoer/

Forkundskaber: Dette kursus kræver ThetaHealing Basis og ThetaHealing Advanced kurserne.

 

Jeg var på Helles første Dig Deeper kursus i starten af juni ’17. Egentlig havde jeg ikke tænkt mig at tage med, jeg syntes jeg havde lært masser om digging på de andre Theta Healing kurser. Jeg tænkte; det er nok bare et kursus der handler om det jeg allerede har lært.
Det er det i den grad ikke! Der er ingen tvivl om, at en vis erfaring og kendskab til Theta Healing og Digging er en nødvendig og vigtig forudsætning for kurset. Men den nye måde, gør det lettere at arbejde med digging og roden til problemet findes meget hurtigere. Jeg blev på blot 2 dage mere effektiv og sensitiv i mit digging arbejde. Selvom jeg har taget både Basis, Advanced, Manifestation & Overflod (og været hjælper 2x), Master Class I + II og var med på Bali.
Det der fungerer for mig ved Dig Deeper er, at de emner klienterne kommer med, er delt op i 8 hovedområder. Det hjælper virkelig, til at komme godt i gang. Det er en god måde, at starte dialogen med klienten og finde ud af hvad der skal arbejdes med. Hvert emne har en klar og let forståelig tilgang til digging arbejdet. Bland de 8 områder er blandt andet det genetiske niveau fantastisk. Her arbejdes med de overbevisninger vi (ubevidst) har fået med fra vores forfædre, overbevisninger der virkelig kan skabe forløsning når de bearbejdes. Noget andet jeg er vild med, er at klienten er også meget mere med undervejs, og derfor får de lettere ved at slippe det gamle og modtage den universelle lære.
Der er ingen tvivl om, at Dig Deeper kurset har givet mig en følelse af at digging ikke er så svært. Og der er en bonus, en opskrift, der gør det lettere at lave digging på mig selv.

Jeg kan kun anbefale, dig at tage Helles Dig Deeper kursus når det kommer igen til efteråret.

Pernille Sahl