Workshop: Release your fear raise your vibration

Når du løfter din vibration, kan du bedre manifestere det liv du ønsker at leve.

 

Det er blevet populært at tale om at løfte vores “vibration”, da vi ved, at det er herfra vi kan tiltrække og skabe det liv vi ønsker. Men for at gøre det, må vi forløse den frygt og de gamle overbevisninger, der holder os fast i den gamle energi.

Alle udfordringer – psykiske såvel som fysiske bunder i frygt. En frygt der påvirker dit nervesystem, så du skaber stress i dit liv og bliver fastlåst i gamle mønstre som hindrer dig i at leve det liv du ønsker. Det er faktisk dit nervesystem der manifesterer dit liv, da vores nervesystem er programmeret til at justere vores opfattelse af den ydre verden, så den svarer til vores indre verden. Det er desuden dit nervesystem du tiltrækker andre mennesker med, da vi tiltrækkes af den “vibration” vi kender fra vores eget autonome nervesystem.

Den største frygt vi alle har, bunder i at blive afvist, alene og separate fra andre. Frygten har vi, da den ubevidst holder os forbundne. I frygten forsøger vi at tilpasse os andre, så vi ikke risikerer at blive afvist. Men ofte tager frygten over og kan resultere i uhensigtsmæssig adfærd, for at beskytte os selv. Så kapres vi af nervesystemet og vores fight & fly funktioner.

Det modsatte af frygt er kærlighed. Alle vores ubalancer er skabt i fravær af kærlighed. Der er altid en kærlig intention bag alle vores gerninger, men ofte kommer frygten til at skygge for kærligheden. Det kan være i os selv eller andre, der har behandlet os ukærligt.

 

 

Derfor er det vigtigt at kunne finde sin grundlæggende frygt – og ikke mindst – de overbevisninger, der holder dig fastlåst i frygten. En forløsning af de overbevisninger vil føre dig direkte til dit potentiale og den livsmission du er her for at udleve.

 

På denne workshop, vil jeg lave en skøn terapeutisk meditation, inspireret af energiterapi (ThetaHealing) og hypnoterapi, hvor jeg lader dig møde denne frygt og hjælpe dig med at forløse og transformere den til kærlighed. Dermed vil du bedre kunne udleve det liv du ønsker, hvadenten det handler om parforhold, venskabelige relationer, karriere etc.

Jeg vil lære dig om hvordan frygten påvirker dit nervesystem og hvordan dette kan bruges til at transformere din frygt samt de 10 typiske former for frygt.

Du vil desuden lære hvordan du løfter din vibration gennem sjælehentning. Og vi slutter af med nok verdens mest simple øvelse til at ændre “spor” i hjernen og løfter din energi.

 

 

“It takes love to resolve what is created in the absence of love” 

 

  • Dyb, terapeutisk meditation der tager dig ned i din frygt, og transformerer den til kærlighed. Meditationen blander elementer fra ThetaHealing og hypnoterapi og virker derfor kraftfuld og effektiv. (Du får en kopi af meditationen tilsendt efter workshoppen)
  • Jeg vil fortælle om sammenhængen mellem frygten og dit nervesystem samt hvordan dualistisk frygt påvirker dig.
  • Forløsning af de 10 typiske former for frygt, der holder dig som offer for dit liv.
  • Sjælehentning, der løfter din vibration og bringer dig tilbage til din sjæl, styrke og kærlighed. (øvelse 2 og 2)
  • Lær hvordan du skaber nye “spor” (neuronbaner) i hjernen, så du kan ændre vaner og mønstre på 5 minutter. (øvelse 2 og 2)

Jeg underbygger alle udsagn videnskabeligt, så tag gerne manden med så I sammen kan heale jeres nervesystem!!

Jeg glæder mig til at se jer🌼

 

Den16. august kl. 17.30 – ca. 20.45 på Roskildevej 46, Frederiksberg

Pris: 295,-

Tilmeld

 

Læs mere om ThetaHealing her

Læs mere om Intuitiv Hypnoterapi her

Læs mere om Intuitivt og clairvoyant kursus her

Læs mere om Transformational Sessions her