World Transformational Leader

Home » World Transformational Leader

World Transformational Leader

Jeg tror vi er på vej til en fantastisk tid. De sidste to år har været turbulente for de fleste og jeg er ikke gået forbi. Ændringerne har givet mig tid til at mærke efter, hvad det er jeg virkelig brænder for, samt hvad det er der vil skabes. Faktisk har jeg brugt de sidste 12 år på at formulere og kanalisere en transformerende uddannelse, og tiden er nu kommet til at præsentere den. Jeg har valgt at kalde den for World Transformational Leader.

Kort fortalt er det en bevidsthedsrejse. Tilbage til vores essens, sjæl samt højere bevidsthed. Herfra hvor livet kan skabes i sandhed. Her findes der ikke rigtigt og forkert, blot sandhed for den enkelte. Her er der rum til paradokser fremfor splittende polariteter. Her ses mennesket ikke som et offer for sine omstændigheder, der skal belæres eller hjælpes, men som et fuldstændigt individ, der ledes på vejen til guldet for enden af regnbuen. Her hvor alt, der var i vejen, er vejen til et fuldstændigt liv. Hvor vi blot skal støttes til ikke at stå i vejen for potentialet.

Metoden er en transformerende rejse, der går fra intuitivt arbejde og energipsykologi til bevidsthedsarbejde og indre kærlighed. Så vi vækker bevidstheden, så den kan sende lys på de energier, der stammer fra en lavere bevidsthed, og forløse disse.

Vi mennesker er født i kontakt med en ”højere bevidsthed” og i kontakt med os selv og vores egen sandhed. Langsomt kommer vi alle bort fra os selv, grundet usande spejlinger, samt krav om hvordan vi skal være. Det skaber skam, og denne skam er ukrudt for vores kærlighed og sjæl, da den bringer os ud af vores væren og væk fra den guddommelige bevidsthed.

Vores ego består af de konstruktioner af overbevisninger og følelser vi måtte skabe, for at kunne indpasse os andre mennesker. Når vi arbejder med vores ego, er formålet derfor især, at kunne forløse og transformere de overbevisninger der hindrer os i at være forbundne med vores sjæl. Forbundet med sjælen kan vi derefter arbejde ”indefra og ud” og lade sjælen heale og transcendere vores ego.

Uddannelsen vil desuden være en rejse for dig gennem de ”12 bevidsthedsveje” hjem til dig. De 12 retninger og bevidstheder er ikke lineære og kan opfattes enkeltvis eller på samme tid. Sammen guider de dig tilbage til dit indre Paradis og din “rene” bevidsthed.

Du vil lære at guide andre denne vej og kan også vælge blot at anvende uddannelse til eget formål, da den handler om dig. Uanset om du er leder, selvstændig eller behandler vil din indre relation give sig til udtryk i alle ydre relationer.

Rejsen hjem til dit indre Paradis
Rejsen vil føre dig til din hjertebevidsthed samt rene bevidsthed (pure consciousness), som er din inderste essens – dit selv. Vi mennesker har dog svært ved at starte her, da vores frygt står i vejen. Derfor starter vi med at arbejde med de overbevisninger,  der hindrer os i at give slip og overgive os til bevidstheden. Endvidere vil vi arbejde med regression og progression samt visualisering, der er inspireret fra hypnoterapien, og forene med psykologisk viden om neurologi og nervesystemet. Denne rejse vil give dig forståelse for, hvor andre mennesker er i deres bevidsthedsudvikling, samt hvordan du kan guide dem igennem deres rejse.

For at åbne ind til vores ressourcer, må vi forløse og transformere den gamle frygt, skam, dualitet, gamle roller samt eventuelle chok og traumer. Derefter kan vi komme ind til de ressourcer som hjælper med at åbne os. Man kan sige, at når vores personlighed er stærk nok, kan vi begynde at transcendere den igen og lade sjælen komme til. Dette er en smuk vej.

Så når vi dertil, hvor vi ved, at det er vores egen indre kærlighed der løser alle vores udfordringer. Vi anerkender, at alle de mennesker der har udfordret os, har hjulpet os med vores udvikling. Og vi kender læreprocessen ved de ting vi har oplevet og kan tilgive andre samt os selv.

Derfor er vi i stand til at forlade historien og skal blot støttes til at heale ego’ets konstruktioner med vores sjæl, kærlighed og rene bevidsthed. Nu er vi selv-healende og kan forene alle polariteter og dermed bruge vores ressourcer fuldt ud.

Og guide andre på deres rejse…

 

Fagligt indhold

Jeg har samlet mine erfaringer som behandler gennem 17 år med bl.a. gestaltterapi, kropsterapi, hypnoterapi, ThetaHealing, DeltaHealing, bevidsthedsarbejde og blandet med østens visdom, shamanistisk visdom, den nyeste forskning og – ikke mindst – kanaliseret materiale i denne uddannelsesrejse.

 

Gæsteunderviser
Vi vil få besøg af en vidunderlig gæsteunderviser som snart annonceres.

 

Hvem henvender World Transformational Leader uddannelsen sig til?

Den henvender sig til dig, der ønsker at transformere den verden vi lever i. Og som ved, at vi bedst gør dette, ved at transformere os selv.

Du er måske leder, kreativ, kunstner eller selvstændig og har lyst til at forene vestens terapeutiske viden med østens visdom, så du kan leve dit liv fuldt ud og inspirere og lede andre omkring dig. Eller du er behandler og ønsker at give videre til dine klienter og kunne arbejde transformerende og transcenderende med dem. Uanset hvad, er du på et højt bevidsthedsniveau og klar til at mærke, være, transformere og transcendere frem for at forstå.

Du er klar til at slippe al analyse, regler, teorier og kan træde ind i din egen væren og skabe dit liv herfra. Du ønsker at være i resonans med din egen sandhed, så du kan lede, inspirere og skabe i resonans. Du ønsker at leve indefra og ud og er bevidst om din sjæl og åben for at møde og overgive dig til den samt til en højere, kærlig og ren bevidsthedsenergi.

 

Dit udbytte
Du vil få en tranformerende uddannelse, der er på forkant med alt hvad der sker i verden lige nu, indenfor menneskelig udvikling og kompetenceudvikling. Dermed en det en uddannelse du kan anvende til egne klienter eller til at lede dig selv og eventuelle medarbejdere fra.

Personligt kommer du på en rejse der vil transformere dine gamle, begrænsende overbevisninger til dit potentiale og lys. Du vil blive spejlet det højeste sted fra og dermed, have lettere ved at udleve dette potentiale. Ikke mindst vil du lære, hvordan du finder ind til din hjertebevidsthed og lære at gøre dig selv hel herfra, samt forløse de gamle energier, der blot var “lånt” og ikke længere gavner dig. At leve i en højere bevidsthed er også at leve i en højere vibration, hvorfra alle energier og sygdomme, skabt i en lavere bevidsthed, vil kunne forløses. Du vil dermed leve et mere frit liv fri for mentale, psykiske og fysiske begrænsninger.

 

Form, tid og sted
Uddannelsesrejsen strækker sig over 4 moduler på 3 dage og 3 online undervisninger samt træningsdage imellem modulerne.

 

Datoer

2. – 4. september 2022 / Gentofte kl. 10.00 – 16.00

12. oktober / webinar kl. 18.30 – 21.30

11. – 13. november 2022 / Gentofte kl. 10.00 – 16.00

7. december / webinar kl. 10.00 – 13.00

13. – 15. januar 2023 / Gentofte kl. 10.00 – 16.00

8. februar / webinar kl. 18.30 – 21.30

10. – 12. marts 2023 / Gentofte kl. 10.00 – 16.00

 

Uddannelsen foregår ved Slotshaven 3 i Gentofte med udgang til vidunderlig natur og eget parkområde.

Pris
Pris kr. 39.000,- Prisen kan opdeles i 7 rater af kr. 5.600,-.

EARLY BIRD RABAT ved fuld betaling inden d. 1. juli er prisen kr. 35.000,-

Er du Intuitiv Hypnoterapi, er der yderligere 10 % rabat og med den fulde uddannelse som ThetaHealer, er der yderligere kr. 5.000,- i rabat.

Inkluderet i prisen er; fuld forplejning på uddannelsen, hvilket inkluderer te/kaffe, frugt og snacks samt daglig frokost på Dronning Louises Tehus. En session hos Helle Brinch, manual samt certifikat som World Transformational Leader.

 

 

Optagelse på uddannelsen
Du har arbejdet med dig selv før og kan derfor tage ansvar for din egen proces i forløbet. Du har erfaring med terapeutiske og healende processer gennem uddannelse eller individuel terapi.

Det er en fordel, hvis meditation ikke er nyt for dig, da vi vil arbejde med meditation, fordybelse og væren.

Hvis vi ikke kender hinanden i forvejen, er et uforpligtende møde vigtigt, så vi på bedste måde kan sikre, at du havner det rigtige sted.

 

Vilkår og afbudsregler
Læs mere her: Vilkår og afbudsregler

 

 

Om Helle Brinch samt anbefalinger
World Transformational Leader uddannelsen er ny, så du bliver blandt de første på rejsen. Men du kan finde anbefalinger fra mine andre kurser og uddannelser herunder.

Helle Brinch startede, med en HD i Afsætning og uddannelse fra IAA (International Advertising Association), sin karriere i medieverdenen. Derefter har hun uddannet sig som gestaltterapeut, hypnoterapeut samt taget en kurser indenfor energiterapi og kropsterapi. Hun er uddannet ThetaHealing Instruktør v. Vianna Stibal fra USA og har undervist i ThetaHealing siden 2011. Desuden har hun sin egen uddannelse i Intuitiv Hypnoterapi og underviser i intuition samt DeltaHealing, som er en healingsform hun har fået kanaliseret.

 

 

HØR PODCAST MED HELLE BRINCH OM THETAHEALING Podcast Miss Mannah

5 stjerner på Trustpilot   5 stjerner på Facebook

Af hjertet tak for dit skønneste varme og milde væsen… Du besidder en kærlighed og indre skønhed, som så tydeligt kommer til udtryk i din formidling.. Du har en unik evne til at kommunikere og give feedback på en måde så man på ingen måde kan føle sig forkert.. Dine evner som Theta Healer er jeg fuldstændig blown away over – du har de vildeste evner ud over alle grænser.. Jeg har selv i denne proces oplevet en indre healing, som jeg ikke har kunne opnå ved andre metoder. Jeg føler mig hel og samlet med et åbent hjerte. Så fra hele det hjerte – tusind tak for dig og dine evner.. Uden dig lå jeg stadig som 1000 glasskår..

Miila Duus