Bliv selvhelende via din bevidsthed

juni 2, 2022
Helle Brinch

Vi lever i nogle – mildest talt – udfordrende tider. Alle håbede på normal tilstand efter Corona, og så startede Rusland en krig i Ukraine. Jeg mener, at årsagen til al krig stammer fra lav bevidsthed – og mangel på hjertebevidsthed.

Så hvad kan du og jeg gøre? Vi kan vække denne bevidsthed i os selv og dermed være med til at smitte verden. Celleforskere og kvante-fysikere har for længst redegjort for, at “celler kommunikerer med celler” også over afstand. Dermed vil vi smitte hinanden med den bevidsthed vi skaber.

Bevidsthed (consciousness) er noget andet end at være opmærksom (awareness), da det ikke er kognitivt og mere handler om dig som en del af en større helhed. Det er vist ikke lykkedes for nogen helt at forklare hvad bevidsthed er, det skal nok opleves… Men teorier går på at verden består af matter (stof) og non-matter (bevidsthed). Denne teori hælder jeg mig til, og tror vi mennesker kan åbne op for en bevidsthed i os selv og udenfor os selv.

Einstein udtalte sig om bevidsthed og sagde, at når du finder ind til en højere bevidsthed, forløses de ubalancer, der er skabt i en lavere bevidsthed. Jeg tror desuden at alle udfordringer du har i dit liv, er der for at skabe bevidsthed og for at du kan vende disse til styrker. Buddhismen siger det meget klart: “what is in the way is the way”. Vi er altså ikke ofre for vores omstændigheder, men er her for at udvikle os i kærlighed og skabe bevidsthed.

Du er født ret perfekt og i en bevidst væren. Indtil du blev “spejlet” i andres projektioner om hvem du skulle være og i deres manglende selvværdsbillede. For at passe ind, måtte du “iklæde” dig disse falske overbevisninger, som blev til roller og som bragte dig væk fra dig selv og din bevidsthed hen til dit tænkende ego. Vores ego består af de konstruktioner af overbevisninger og følelser vi måtte skabe for at kunne indpasse os andre mennesker. Billedeligt kan det illustreres som en smuk rose, der har fået ukrudt omkring sig og ikke længere kan se hvor smuk den er.

Den beskyttelse vi laver, skaber alle vores udfordringer. Når vi gemmer vores sår, bliver det ved med at gøre ondt og skaber dermed en iboende frygt for at såret og skyggesiderne skal blive opdaget. Dette kan skabe skam, angst samt dualisme; noget er rigtig adfærd og noget er forkert adfærd.

For at åbne ind til vores ressourcer, må vi forløse og transformere den gamle frygt og skam. Dette er en smuk vej og kræver at vi tør gå indad med bevidsthed.

Jeg tror vi har bevidsthed i alle vores celler og at vores pineal-kirtel, der huser vores master-celle, er nøglen til vores “højere bevidsthed”. Den bevidsthed der kan “kigge” på alle de følelser og tanker vi har, uden at blive fanget i dem. Men blot acceptere deres tilstedeværelse. Dermed forløses de langsomt, da de blot var der for at vække netop denne bevidsthed og indre kontakt.

Vil du vække denne bevidsthed, kan du forestille dig, at du “tænder en lampe” imellem dine øjenbryn (dit 3. øje) og kigger på dine tanker eller følelser herfra. Vælg én følelse af gangen og kig på den uden at vurdere den eller analysere den, blot med accept. Det kræver øvelse og tålmodighed.

Har du brug for hjælp, har jeg indspillet en meditation, der guider dig gennem denne øvelse. Den hedder:

“Lær at være i nuet og accepter alle energier i dig og mød dit fremtidige jeg og lad dette heale dig.” 

Du finder den under mine meditationer: https://www.hellebrinch.dk/gratis-meditationer-hypnose-og-terapeutiske-meditationer/

(Password fås ved at tilmelde dig nyhedsbrevet forrest på hjemmesiden)