De 4 bevidsthedstrin

maj 3, 2024
Helle Brinch

Uddrag fra min bog: “Bevidsthed er hvid”

(Dette er kanaliseret materiale og nedskrevet uden redigering.)

Lad os sige det sådan, man kan tale om 4 bevidsthedstrin. På det første er du ikke bevidst om, at du kan være medskaber af dit liv, og du manifesterer dermed helt ubevidst. Det, du manifesterer i livet, afhænger derfor af din genetik, det miljø du kommer fra og er i samt dine overbevisninger.

På næste niveau er du bevidst om muligheden for at bede om hjælp fra en højere bevidsthed. Dette kan manifestere sig i dit liv, især hvis du er i resonans med den energi, som du ønsker at tiltrække. Du vil måske bede om bestemte ting, begivenheder, mennesker osv., der skal være i dit liv.

På det tredje niveau har du opnået bevidsthed om, at du selv udgør en del af en guddommelig energi og bevidsthed. Du vil ikke længere føle et så presserende behov for at følge fastlagte opskrifter. I stedet vil du rette dine spørgsmål mod universet og spørge: ‘Hvad ønsker I af mig? Hvordan kan jeg bedst bidrage, og hvad er mit livsformål?’ Derved vil du leve mere i flow uden at være så bundet af materielle overvejelser, og du vil vide, at du altid er støttet i at udfolde dit livsformål.Bevidsthedstrin, manifestation

Det fjerde niveau er det mest interessante. Her ved du, at du er lige så guddommelig som Gud, altså den allerhøjeste bevidsthed, du er blot ikke i samme høje bevidsthed endnu. Så du er bevidst om, at du stadig kan blive mere bevidst. Du er bevidst om, at intet er højere, og at intet er lavere. Alt er lige, og alt er i balance.

Her ved du, at fortid, nutid og fremtid er det samme. At du lever her på jorden og samtidig er en del af alt i universet og kan heales af et parallelt univers. Du ved, at du påvirker universet på samme måde, som det påvirker dig. Det vil sige, at her mærker du blot, hvad der vil skabes, og så skaber du. Du bekymrer dig ikke for at bede om at tiltrække noget i dit liv. Du er egentlig ligeglad med guld og diamanter. Du ved, at du er guldet for enden af regnbuen, og at du er magien, du har søgt i livet.

Så hvad skal du bruge det hele til? Du ved, at alle er forenet, så det handler ikke om at skrabe en masse ting sammen til eget behov. Det handler om at dele; viden, mad, information, visdom, kærlighed, glæde og overskud. Så er verden mest rig, og hvem vil ikke leve i en rig verden. Det er jo lidt mere magisk end at leve i et rigt hus. Her ved du, at når du går et skridt, er der altid sørget for dig på dit næste skridt. Du behøver ikke tænke fremad, blot have tillid til processen. Så længe du går og mærker efter, hvor vejen er.

Når det er sagt, så er det vigtigt at vide, at alt ikke er i harmoni, fordi alt er perfekt, eller som dit ego synes, det skal være. Alt er i harmoni, fordi du, når du er i denne bevidsthed, er klar til at acceptere alt, som det er. Du ved nu, at det, der umiddelbart føles ”mørkt”, ikke er dårligere end det, der føles ”lyst”.

Når I mennesker får det, I ønsker, udløser det dopamin i hjernen, hvilket føles som en belønning. Udfordringen er blot, at I nemt bliver afhængige af denne belønning og derfor hele tiden skal have noget mere for at opnå samme følelse. Derfor er det ikke altid lykken at få det, I ønsker. Fra I blev født, som beskrevet i fase 1, blev I separeret fra jeres mor og umiddelbart fra hele universet. I det mindste føltes det sådan, da de fleste af jer glemte, hvor I kom fra. Resten af livet vil I søge efter en følelse af forbundethed.

Og hvad er forbundethed? Hvad er kærlighed? Hvad er bevidsthed? Det er alt sammen en tilstand. En tilstand, hvor egoet slapper af, så sjælen kan komme til. I det øjeblik egoet kan slappe af, selv i en stresset situation, en urolig verden eller i en meget udfordrende situation, i det øjeblik, har I opnået en følelse af samhørighed igen. Her er du ét med dig selv og med den højere bevidsthed, og det er Paradis. Her manifesterer du dig.

Du kan læse mere om bevidsthedsterapi her: https://www.hellebrinch.dk/sessioner/bevidsthedsterapi/

No comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *