Clairvoyance – hvorfor??

januar 29, 2018
Helle Brinch

For bare 5 år siden, kunne jeg slet ikke forestille mig, at jeg ville komme til at kalde mig selv for clairvoyant. Som så mange andre havde jeg voldsomme fordomme om det at modtage clairvoyance, da jeg mente, at det ville tage ansvaret fra det enkelte menneske, blot passivt at modtage budskaber om hvordan man skal leve sit liv.

Siden 2010 har jeg brugt clairvoyancen når jeg arbejder med psykiske og fysiske problematikker, men ikke anvendt den til “rene” clairvoyante sessioner. Ikke indtil jeg i 2016 får budskabet om, at jeg skal begynde at tilbyde clairvoyante sessioner for at spejle mennesker i deres højeste potentiale. Efter jeg har overgivet mig til clairvoyancen, har jeg fået et helt andet syn på, hvad det handler om, og ved nu, at det handler om at give mennesket ansvaret, magten og passionen tilbage i deres liv!!

Clairvoyance handler, for mig, om hvordan du kommer i kontakt med dit højeste potentiale, som i virkeligheden er i harmoni og balance med resten af jordkloden og universet – så alt fungerer i samstemmelse med hinanden på smukkeste vis.

Jeg giver dig ikke en forudsigelse på dit liv, eller svarer på “ja”eller “nej” spørgsmål, som fx. “møder jeg snart min kæreste”. Det er de større spørgsmål, som hvordan du får fat i dit højeste potentiale, hvordan du udlever din sjælemission samt spejlinger af din storhed og sandhed som menneske der kanaliseres gennem mig. Dernæst kan jeg sagtens se mere detaljerede informationer som hvordan du kommer igang med at udleve dette potentiale og hvad du skal gøre af helt konkrete ting for at udleve dine fremtidsvisioner.

Dette er i virkeligheden verdens skønneske arbejde, da alle mennesker har et enormt potentiale og er fuldstændige unikke mirakler. Min datter spurgte en dag om jeg aldrig så noget negativt – hvilket jeg ikke gør, da det er potentialet jeg har fokus på, og dermed ser hvordan du kan finde vejen til guldet for enden af regnbuen.

Du kan sagtens får budskaber om kærligheden, men de handler mere om hvordan du kan udleve det kærlighedspotentiale og den mission du er her for. Sessionen vil ikke styrke ego’ets interesser, men sjælens mission, hvormed de budskaber du modtager, måske også er lidt højere end du havde regnet med.

Det smukkeste er, at alle menneskers sjælemission er i samspil og harmoni med resten af verden. Jeg modtager fx. budskaber til ingeniører om hvordan de udvikler produkter der er bæredygtige og beskytter vores miljø. Eller til arkitekter, om hvordan de inddrager naturens produkter og bygger huse og miljøer der fordrer vores psykiske velbefindende. Det kan også være mennesker der arbejder med kunst og design, der får budskaber om hvordan de bringer skønhed til verden eller vækker andre menneskers bevidsthed – eller pædagogen, der skal undervise forældre i hvordan de kan spejle deres børn i deres højeste potentiale.

Hver enkelt session føles fantastisk og åbenbarende – ikke blot for klienten – men også for mig, da jeg mærker, at verden bliver lidt rigere, hver gang et menneske begynder at udleve sin mission.

Nu hvor jeg har lavet clairvoyance i nogle år, ser jeg en tendens i retning af, at flere mennesker bliver selvstændige og at vi er på vej til en udjævnet struktur fra store virksomheder tilbage til små selvstændige enheder. Dermed får den enkelte lederskabet og magten tilbage til sig eget liv sammen med passionen og selvstændigheden.