Kanalisering 2024 – “Et forfriskende vinterbad”

januar 9, 2024
Helle Brinch

 

2024 er et år, hvor du får plads til at ånde igen. Forestil dig, at mange i 2023 næsten har holdt vejret, på samme måde som vi gør, når vi er lidt spændte inden en eksamen. 2024 er en form for eksamen, hvor vi viser det frem, vi har forberedt i årene op til.

Hvad du end har gjort klar til, er 2024 et fremragende år til at lade dine planer se dagens lys. 2024 handler også om samarbejde, gode forhandlinger og indgåelse af kontrakter. Meget vil lykkes i år, men det er mere vigtigt end nogensinde at mærke efter, om det er de rette du samarbejder med. Hvem er dine sande venner, hvordan ser dit netværk ud og hvem er du egentlig selv? Bevidstheden øges markant i 2024 og derfor vil alt hvad der er lidt lyssky, manipulerende eller usandt ikke længere fungere. Det vil blive afsløret, ligesom du vil mærke, hvis du ikke omgås og samarbejder med dem der er rigtige for dig.

Når bevidstheden øges så markant er det som at tænde for en lampe, der gør det lidt mere svært at gemme ting. Derfor er det også sværere at gemme sig for sig selv. Dit indre, sande jeg vil frem. Din sjæl, kan man også kalde det. Måske mærker du allerede, at der er noget i dig der meget gerne vil kommunikere med dig og gerne vil have indflydelse på dit liv. Jo mere du kan give slip og overgiver dig til denne indre stemme, jo mere vil den guide dig til stjernerne. Du skal derfor blot have tillid til din indre stemme og intuition. Det får du ved at vende blikket lidt indad, gerne helt ind i hjertet, og mærke dit indre kompas. Hvad har du lyst til? Hvad er sandt for dig? Hvem har du lyst til at bruge tid sammen med?

Har du før gået i 2 spor og følt dig lidt splittet i forskellige anliggender, kan de to spor mødes nu. Du kan forene dig med dit sande jeg, hvilket vil gøre alting lettere i dit liv.

Fordi du ser alting mere klart, bliver mange ting mulige, som før var udfordrende. Du er kravlet lidt højre op på bjerget og har et bedre overblik over de muligheder livet byder. Du vil formentlig også føle, at du får lidt mere hjælp udefra i 2024. Bevæg dig endelig og hav mod til at slippe de ting, der skal slippes, så det nye kan træde frem. Du behøver ikke bekymre dig om penge, da den indre stemme allerede kender vejen og ved at den er farbar. Her vil du møde mennesker der vil hjælpe dig videre, ligesom du også vil hjælpe andre videre. Du er altså ikke alene om noget, da alt der skabes, skabes for helhedens skyld.

Jeg ser flere virksomheder lave overraskende vendinger til gavn for klima, social ulighed mv. Fokus skifter fra at tænke i hurtig omsætning til langvarig investering i en bæredygtig verden. En verden der er forbundet. Og disse valg vil vise sig at være de mest rentable på sigt.

Internationalt sker en form for skred i 2. halvår 2024. Det er som et bjerg der er blevet for højt og ikke holder mere. Jeg bliver ført til USA og får en fornemmelse af at en struktur bryder sammen. Det hele så pænere ud udenpå end det viste sig at være indeni. Hold dig væk fra dette bjerg, så du ikke ryger med i faldet. Det handler om økonomi, magt og korruption. Af denne årsag skal Europa står sammen og samarbejde om at skabe en ny form for balance i verden. Et stærkt Europa kan påvirke krigen i Ukraine samt i Gaza. Viser EU at de ikke har frygt for at blande sig, og ej heller puster til ilden, kan EU få en afgørende rolle i at stoppe disse krige samt i internationalt perspektiv generelt. EU skal turde tage lederskabet nu.

Jeg får dyrene vist i 2024. Måske går det op for os, hvor vigtigt fundament dyrene er for vores liv her på jorden. Uddør nogle arter, vil andre arter også uddø, eller måske omvendt, øges, hvilket skaber ubalance i vores  økosystem. Det er vigtigt for alles overlevelse at balancen bliver genoprettet.

I et år med så meget bevidsthed og lys på alting, er det uundgåeligt at der vil komme nogle skygger ud af skabene, som ikke er rare at få frem. Her ser jeg især menneskehandel og handel med børn. Dyrene kommer atter ind i min bevidsthed, og jeg ser, at vi bliver mere bevidste om hvordan vi behandler vores dyr. Bl.a. afsløres en omfattende illegal handel med truede dyr.

Jeg bliver desuden taget til Kina og får vist en form for virus eller bakterie. Det er svært at se om dette en helt konkret virus eller en “psykisk virus” og har med ovenstående at gøre.

På det personlige plan, vil du få mest ud af året, og fremtiden, hvis du tør dykke ned i dine egne skyggesider samt underbevidsthed, og dermed får renset ud i nogle af de ting der fylder og tager din energi. De vil alligevel finde vej op i lyset på et tidspunkt, så hellere selv kigge indad. Der ligger altid en gave i dine skyggesider, når du lærer at forstå dem.

Alt i alt går vi ind i et år med mange muligheder og et år der renser gammel energi og vil efterlade verden en del anderledes end da året startede. Året kan sammenlignes lidt med et vinterbad. Det føles koldt i starten, men er meget rensende, forfriskende og energigivende bagefter.

Med de ord vil jeg ønske dig et lykkebringende 2024, som jeg håber du får det bedste ud af.

Kanaliseret af Helle Brinch, Bevidstedsterapeut og HD (A)