Hvad skal du nå mens du er her?

november 24, 2021
Helle Brinch

En del af mit livsformål er at hjælpe andre mennesker til at finde og udleve deres. Jeg oplever dog ret ofte, at mennesker ikke tør finde og udleve deres livsformål, da de frygter, at slippe deres nuværende indkomst.

Det er ikke så underligt, da vores samfund er generelt bygget op på fokus på penge fremfor trivsel, velvære og kærlighed.

Da vi alle skal tjene en masse penge, mister vi tid. Tid til os selv og tid til at være i livet. Du har sikkert hørt dig selv sige: “det har jeg ikke tid til”. Det kan være til at meditere eller motionere, tid til dine børn eller tid til at være sammen med dine venner.

Og tid er kærlighed. Så giver du ikke dig selv tid, giver du ikke dig selv kærlighed. Livet består jo basalt set kun af tid. Har du ikke tid, til det du har lyst til, har du sluppet ansvaret over dit liv. Så har du givet livet væk, hvilket er ret ukærligt overfor dig selv.

Når vi tænker i penge, kommer vi ofte til at miste os selv i jagten på penge, prestige og anerkendelse. Vi synes det er cool at have succes. Men det er i bund og grund vores ego der sulter og derfor har brug for anerkendelse udefra. Når vi slipper sjælen, mister vi os selv, og må så søge endnu mere anerkendelse udefra. Mærk hvilken følelse, det vil give dig at få et stort hus på strandvejen. Du siger måske tryghed og kærlighed. Og lige præcis, i jagten på det, penge kan give os, mister vi ofte det, vi egentlig søgte….

Den spirituelle verden har også fået fokus på penge de senere år. Bøger som “The Secret”, der handler om at manifestere materielle ting, er kommet frem. Det er jo helt fint, at spirituelle mennesker også må tjene penge. Problemet er, hvor vores fokus er.

Fokus på penge kommer fra vores ego og dermed kommer vi til at være i en lavere bevidsthedsenergi. Når vi er her mister vi tit kreativitet og flow. Vi kommer ofte til at løbe tør på et eller andet tidspunkt i vores liv. Enten når vi intet, da ego’et frygter fiasko og træder på bremsen. Eller vi når en masse, men det bliver hult og giver os ikke det vi søgte.

Jeg mener kun at der er én vej og det er gennem sjælen. Via sjælen finder vi vores sjæle-mission. Den handler ikke om hvad verden har brug, for men hvad du har lyst til at bidrage med. Og det vil være det verden har brug for. For verden har brug for at du er glad. Det er ikke tilfældigt, det du kom her for, det er præcis det verden har brug for. Så gå indad og mærk, hvad du har lyst til.

Det er en proces, så vær tålmodig med dig selv. Frygten slipper ikke med det samme. Men tager du det første skridt til at mærke hvad du har lyst til, hvad der er din passion og går den vej, skal universet nok hjælpe dig videre.

Vi tror nogle gange at vi lige skal tjene lidt flere penge, før vi kan sige op. Men så risikerer vi at blive endnu mere knyttet til pengene og de materielle goder.

Som 31- årig sagde jeg mit job op på TV 2. Det var en stor beslutning, da jeg var et godt sted i livet og var glad for mit job. Men det gav mig ikke mulighed for at gøre de ting, der gav mig værdi i livet. Jeg var ikke super motiveret for mit arbejde og kunne heller ikke leve med at komme hjem kl. 18.00 om aftenen og se min datter 2 timer, inden hun skulle sove. Jeg havde lige købt hus med min mand og sat os efter vores vores begges indkomst. Nu tjente jeg pludselig kr. 20.000 mindre om måneden. Men vi klarede den.

Det har lært mig ikke at tænke på hvor meget jeg tjener (ofte ved jeg det ikke) og ikke at tænke på, hvor mange timer jeg arbejder. Det ved jeg faktisk heller ikke. Skinner solen en novemberdag, hvor jeg ikke har klienter, så holder jeg fri. Og er jeg motiveret til at arbejde en søndag, så gør jeg det.

Men jeg falder også i “gryden” og arbejdede helt sikkert for meget inden Corona. Jeg forsøger dog hele tiden at vurdere mit liv på, hvor glad jeg er, når jeg våger om morgenen.

Prøv at mærk engang hvor meget du har lyst til at stå op og lave det du skal hver dag. Har du et drive til at lave det du skal? Skal du trække dig i gang? Drømmer du om, at lave noget helt andet?

Måske din sjæl ikke er kommet her for at blive rig eller kendt. Måske den er, så tillad endelig det. Men hvis ikke, så lad den gøre det, den er her for. For du er her for at være glad. Og på den måde bidrager du allermest til verden. Og måske du ender med at tjene mange flere penge end du gjorde før, men du er nu allermest rig på indre kærlighed og glæde.

Det vigtigste budskab til dig i dette skriv er, at du har en livsmission der er helt unik for dig. Den kan du helt sikkert leve godt af og universet skal nok støtte dig. Det er dit valg om du vil udleve den. Ingen andres. Hverken din mands, kones, forældres eller samfundets. Men dit. Du finder livsmissionen ved at mærke godt efter indeni dig. Ofte er den ret stor og måske større end du umiddelbart tør. Så tag et skridt af gangen. Andre gange er den hyggeligere og mere kærlig end du tør, så må du også tage et skridt af gangen.

Uanset hvad, forbinder du din sjæl med dit ego og går i ét spor fremfor to. Det vil frigive energi psykisk- og fysisk. Kroppens fysiske ubalancer, samt stress, depression og angst, er sjælens måde at kommunikere på, når vi overhører den.

God fornøjelse med din sjælemission.

 

Du kan høre denne meditation, når du trænger til at slippe ego’et og blive motiveret af din sjælemission

Morgen motivation, når du trænger til inspiration..