Kanalisering 2018

januar 17, 2018
Helle Brinch

2018 er et magisk år. Når jeg ser på 2018 bliver jeg næsten henført til Narnia – et magisk og meget smukt univers, som dog også trues af de farer der lurer bagved.

Voldsomme naturkatastrofer kan forekomme og der er farer der konstant lurer i baggrunden både økonomisk og politisk. Møder du sygdom eller anden modgang, er det blot for at hjælpe dig med at finde dine “magiske kræfter” frem. Spiritualiteten øges, flere vil åbne sig for deres indre kræfter og intuition. Lad din indre magiker kommer frem i 2018 og tillad dig at kreere dit liv på en helt ny – og måske uventet måde. Passion vinder mere ind ift. penge. Lad livet være et eventyr, tag chancer, vær modig. Lær dig selv at kende. Stop de små kampe og fokuser på din nye livsbane. 

 Jeg ser 2018 som om 2 store energier går op imod hinanden, men lige inden de mødes, bliver de afbrudt af et ”jordskælv” der kommer imellem dem. Som en slags krig der er ved at starte, men et voldsomt jordskælv – eller andre rystelser” kommer i vejen.

Dette sker på flere områder. Politisk kunne det være USA og Korea der kommer meget tæt på en decideret krig, men nærmest bliver stoppet af voldsomme jordskælv. Disse skælv vil også ske mere symbolsk, da jeg ser, at der kommer skælv på det økonomiske område også.

Inden da er økonomien stærk, hvilket skaber et voldsomt fokus på penge og skaber magtforvridning. Det er som om verden er blevet mindre og det er de store konglomerater der tjener pengene og opnår magt. Men der er meget bevægelse i 18´– som om jordskorperne bevæger sig konstant, hvilket vil have konkret betydning og kunne flytte rundt på en masse positioner i 2018. Jeg ser ser ”to tårne” der mødes og falder. Der kommer nogle hemmeligheder frem omkring noget korruption, som ryster disse konglomerater, hvilket gavner ”den lille mand”.

Det er om om ”kæmpen” er faldet og det er det enkelte mennesker der jubler og møder fremgang. Mange vil få mere bevidsthed om at støtte det nære miljø og den lille butik, frem for de store kæder og konglomerater. Dette vil give fremgang til “de små” og omfordele goderne.

Det autentiske og ægte vil også vinde fremgang i 2018. Vi vil blive bedre til at se bag ved facaden. Nogle af de personer der har sat sig op på en piedestal vil komme til at falde.

2018 er året hvor moder jord kæmper for at ændre verden og prøver at komme af med de energier der ikke er gavnlige for verden. Nogle stærke kræfter ”vender jorden”, så der bliver ny jord at dyrke på og nærmest som om Moder Jord forsøger at omfordele goderne. Skælvene kunne godt ske i mere velstillede områder, men sker også på den sydlige del af jordkloden.

Magien kommer ind der, hvor de mennesker der er i kontakt med moder jord, forstår at det er tid til at plante frø i den nye jord der kommer frem. De, der forstår at skabe noget der er til gavn for andre end dem selv, og til gavn for miljøet vinder frem.

Så er du iværksætter/selvstændig, og har måske kæmpet meget for at overleve og bygge noget op, så giv ikke op. Når du mindst venter det, er det som om jorden vender sig og der viser sig nogle helt nye muligheder. Hav fokus i 2018 og prioriter dine muligheder. Det gælder for alle, at vi skal have fokus på det vi vil, så kan der opstå magi.

2018 er derfor også et kærligheds-år, da det handler om kærlighed til vores jord og at være mindre egoistisk og give tilbage. De kærlighedsforhold der starter i 18 bygger på realisme – illusionerne falder.