Kanalisering 2019✨

januar 8, 2019
Helle Brinch

2018 gav de fleste nogle udfordringer og vejret udfordrede os med lidt flere naturkatastrofer end normalt. Illusionerne begyndte at falde, hvilket vi især så med “metoo” kampagnen og bankskandaler der kom frem i lyset. Alligevel var 2018 et år hvor vi stadig lod som om alting var godt og opretholdt illusionerne og ikke mindst facaden.

2019 – paradoksernes og mulighedernes år

2019 bliver et år hvor vi ikke længere gider opretholde illusionerne. Energien i 2019 vil nogle gange minde om energien efter en begravelse, hvor vi alle har grædt og ikke længere kan bekymre os om hvorvidt facaden holder. Vi er nået ind til den mere sårbare, autentiske kerne hvor kærligheden bor. Dermed kan man sige at “mørket” vil føre os ind til kærligheden, sårbarheden og lyset. 2019 er paradoksernes år hvor mørket fører til lyset og stilhed og ro fører til handling.

Stilhed er nemlig også et nøgleord for 2019. Der vil være fokus på grounding, fordybelse og de mere maskuline energier i 2019, hvormed året er fantastisk til opstart og til at konsolidere os. Det er et år hvor det er vigtigere at tage få dybe skridt og fokusere på én ting, end at forsøge at nå det hele.

Det er dermed også mulighedernes år. Mulighederne kommer når du giver slip og lader dig flyde med og slipper de ting der ikke kommer fra et rent, kærligt hjerte. Lad din lyst, passion og kærlighed skabe værket. Slip igen illusionerne og billedet af hvordan ting bør være, og gå med det der er sandt for dig. Dette gælder også i parforhold, hvor parforhold får en chance for at blive skabt på baggrund af færre forventninger og mere realisme samt et ønske om at skabe noget sammen i kærlighed.

Et år for samarbejde og at løfte hinanden

Det er et år der handler om samarbejde og at løfte hinanden. Hvis vi kæmper for hårdt og bliver for egocentrerede er det som at træde i kviksand – vi kommer kun nedad. Ved at løfte andre, løfter vi alle og dermed energierne og os selv.

Der vil bliver skabt flere små virksomheder og det bliver mere interessant at investere i disse microbusiness. Der vil være en tendens imod at investere ud fra passion fremfor udelukket økonomiske betragtninger. Dermed sker der også en lille omfordeling af goderne.

Kanaliseringen viser færre naturkatastrofer men dog en del oversvømmelser (flooding) også i Europa.

Jeg ser Lars Løkke blive genvalgt og at dette skaber nogle uroligheder i Danmark og ser generelt flere mennesker komme på banen og demonstrere mod ulighed, miljøet etc. Jeg ser fortsatte uroligheder i Frankrig og meget vrede og aggression her. Trump holder sin plads, men møder fortsat meget modstand.

At vende mørket til lys

Som opsummering handler 2019 mere en nogen anden tid om at være i kærlighedsenergien, give slip og gå med flowet. Dermed kan du vende mørket til lys!

Du kan høre den direkte kanalisering på nedenstående lydfil.

Med ønsker om et fantastisk og powerfuldt år til alle.?

Helle