Kanalisering for 2017

januar 7, 2016
Helle Brinch

Jeg vil ønske alle et rigtig fantastisk 2017 og håber I alle får hvad I drømmer om.

Nøgleord for 2017 er muligheder, nye døre der kan åbnes, ny karriere, nye relationer. Det er også et år hvor tingene kan gå stærkt – eller du kan falde. Slip alt hvad der tynger dig, og ryd ud, så du hæver din energi og vibration. 2017 handler om valg. Det er et år med stærk polaritet mellem positive og negative energier. Nogle vil opleve dette år meget lyst og positivt, andre vil opleve det som et mere tungt år. Det handler om at vælge lyset i handlinger og tanker og fokusere på at bygge op frem for alt det der går galt. Jeg ser en form for oprustning og to “stærke” mænd. Men hold fast i kærligheden i dig selv og dine handlinger, da dette også er kærlighedens år. Lyset vinder altid over mørket og det lyse er generelt kraftigere i 2017 end mørket er.

Kanalisering for 2016!
 
Godt på vej ind i 2016, vil jeg meget gerne videregive de budskaber jeg får om året 2016 til jer.
 
Overskriften for 2016 er “opbygning af styrke” og “skabelse af fundament”. 2016 er et år med en ny energi, da vi fortsat er på vej mod “kærlighedens energi”, men denne er endnu ret umoden. Dette kan mærkes på alle områder i verden. Der er mange uroligheder i verden, som skal finde sin plads og ståsted. Økonomien vil komme lidt ud af balance og i parforhold og relationer vil man kunne mærke en umodenhed, hvor relationer kræver tålmodighed for at kunne modnes.
 
Økonomisk vil der bliver kastet en sten – dog ikke en bombe – men blot en sten i Europa. Dette kan give noget uro i starten af året og kan påvirke aktiemarkedet. Jeg får vist et billed af en østers, som skal ligge lidt endnu før perlen er klar – markedet er ikke så modent og stabilt, som vi troede.
 
Menneskeligt er det tid til at opbygge styrke og bevare sin tålmodighed. Tingene sker ikke så hurtigt i 2016. Hvor 2015 har handlet om at finde sin mission i livet og sortere de ting fra der ikke føltes “sande” for os, er 2016 mere et år hvor der skal opbygges styrke til at komme videre.
 
Vi skal opbygge fundament og dette gælder både arbejdsmæssigt, fysisk, psykisk samt i vores relationer. Det er et år der giver rigtige gode muligheder for at starte nye ting op; ny bolig, arbejde, projekter, hobbyer, relationer, gode vaner mm. Byg gerne noget op der skal være varigt, da energien er til at bygge et godt og varigt fundament for resten af dit liv.
 
Husk at være tålmodig, da det er de store sten der bliver lagt i 2016. Meditation vil være ekstra gavnligt i 2016, hvor mange nok må vente på de store resultater, og har brug for at kunne tage det roligt.
 
Medmenneskelighed er et af ordene for 2016. Der er uro i verden, men mere varme og medmenneskelighed. Vi får mere forståelse for hinanden, hvilket også er nødvendigt. Det er et år med mindre ego end de tidligere år. Frygt og kamp skal vendes til styrke, da styrke betyder at vi tør handle i kærlighed og mod, hvor frygt gør os til kujoner. Jeg ser mange folkedemonstrationer og mennesker der kæmper for at gøre verden til et bedre sted at være. Mange mennesker vil “vågne op” og ændre værdier i 2016 – bl.a. at fokusere mere på at have tid og overskud til familien. – Dermed kommer vi frem til ordet “nydelse”, der også er et nøgleord for 2016. Mange mennesker vil opdage at de halser igennem livet og glemmer at nyde det – og dette giver en stor utilfredshed. Nu er tiden til at nyde og dermed opbygge et bedre og lykkeligere liv!
 
Nøgleord for 2016: Styrke, sammenhold, tålmodighed, opbygning, kærlighed, mod (courage), nydelse.