Bliv leder i dit eget liv og tiltræk det du ønsker

oktober 28, 2018
Helle Brinch

Jeg afholder kurser i manifestationsteknikker og mange mennesker ønsker – især efter “The Secret”- perioden – en opskrift på at tiltrække det de ønsker i deres liv. Flere og flere snakker om “Loven om Tiltrækning”, og vil kende koden til at tiltrække overflod, luksus, kærlighed, glæde etc. i deres liv.

Det handler mine kurser også om – MEN….. for at være helt ærlig, så handler det at skabe dit drømmeliv ikke så meget om “Loven om Tiltrækning” men om DIG!! Ærgerligt tænker du måske – det havde været meget nemmere at kende en kode og blot bruge den…

Noget der måske er lidt sværere – men faktisk ret simpelt – er at vende blikket mod dig selv og starte med at finde ud af HVAD du ønsker?? Og faktisk ikke blot HVAD, men også HVORFOR? Hvad er formålet med det du ønsker? Spørg dig selv om dette og svar så hurtigt du kan, da sindet ombestemmer sig konstant. Det gør det fordi vi mennesker ikke kan lide at tage et VALG, da vi så også skal tage nogle fravalg og skal til at tage ANSVAR for vores valg. Det er meget nemmere ikke at vælge og blot sige; “det er også mine forældres skyld, at jeg aldrig fik en uddannelsen og dermed ikke kan gøre hvad jeg vil i livet”. Eller: “nu tager jeg et kursus i “Loven om Tiltrækning”, så den kan tiltrække det liv jeg ønsker for mig”.

Desuden vil din hjerne altid vælge “pleasure” frem for “pain”. Nye tiltag vil den oftest opfatte som “pain”, så den vil meget gerne have dig til at ændre mening om hvad du ønsker, og dermed få dig til at gå i cirkler, uden nogensinde at ændre noget i dit liv.

Kender du det at lave en plan, og være helt høj i forhold til de ændringer du ønsker at skabe den ene dag, blot for at være helt blottet for motivation dagen? Det er fordi hjernen blander sig og finder på tonsvis af undskyldninger for at lade være.

En måde at undgå at hjernen begynder at sabotere dig – eller en metode du kan anvende, når den gør – er VISUALISERING. Hvis du fx. ønsker at skrive en bestseller og har sat dig ved skrivebordet helt tanketom og begynder at tænke: “gider jeg egentlig skrive en bog, måske skulle jeg hellere få et fast job”. I det øjeblik du tænker dette, er dette din sandhed. Du bliver derfor nødt til at kende denne mekanisme, så du kan omgå den. Start med at finde ud af HVORFOR du vil skrive din bog,  -fx. for at hjælpe mennesker med at finde kærligheden til dem selv i livet – og for at du bliver en anerkendt forfatter og tjener penge nok til at have frihed i dit liv. Visualiser dette intenst, så meget at du også kan mærke det, måske smage det, lugte det, høre det og tænke det. Det tager ikke meget mere end et par minutter.

Din underbevidsthed kan ikke kende forskel på det du visualiserer, ift virkeligheden, og den tror derfor at du allerede har skrevet bogen. Da du nu også har forbundet bogen med følelser som kærlighed, det at udleve dit livsformål, anerkendelse og frihed, er det nu blevet forbundet med pleasure at skrive bogen.

Nu kan du bedre holde fokus på at skrive bogen og så sker det interessante, at du begynder at programmere din hjerne – og underbevidsthed – til at skabe det du ønsker. Din energi er høj, du er i en positiv vibration og så begynder “Loven om Tiltrækning” at virke, du begynder at tiltrække de ting du ønsker.

Du kan så også manifestere dit ønske ud i universet, så du får lidt hjælp udefra, og bede om at du har skrevet denne bog. Manifester altid i nutid, så du ikke kommer til at manifestere et ønske ud.

“Når du bliver leder i dit eget liv, vil livet begynde at lede efter dig.”