ThetaHealing kursus Aarhus

Heart Academy kommer nu endelig til Århus og underviser i det 3 dages basiskursus i ThetaHealing. ThetaHealing er energiterapi, der hjælper dig med at identificere og forløse overbevisninger der holder dig bundet til traumer, negative følelser, skyggesider og på andre måder begrænser dig i livet. Det er healing, terapi, coaching og intuitivt arbejde i én uddannelse, hvilket gør ThetaHealingen meget blid, effektiv og helt unik. 

 

thetahealing kursus århus

 
 
I ThetaHealing vil du lære at forbinde dig med en højere bevidsthed, så du kan se det hele udefra og dermed bedre forstå og acceptere læreprocessen med dine udfordringer. Når vi ved, hvad vi skulle lære af vores udfordringer, kan vi slippe de gamle overbevisninger og slippe med at genfortælle en gammel historie, men skabe den fremtid der er mulig, i resonans med os selv.
 
Hos Heart Academy vil du lære meget mere end ThetaHealing. Med 18 års erfaring som Psykoterapeut og Hypnoterapeut, lærer jeg dig at sætte ThetaHealingen i et terapeutisk perspektiv og forenkler og forfiner metoden. 
 
Læs meget mere her ThetaHealing er udbredt i 120 lande og anbefales af PhD, Bruce Lipton

 

ThetaHealing hos Heart Academy består af 5 moduler; Basis, Advanced, Dig Deeper, Manifestation og Master Class Læs uddybende beskrivelse af hvert enkelt kursus her   . Basis kurset er mest til dig selv, og er du allerede behandler, vil du kunne kombinere det med enhver metode og gøre denne dybere og mere effektiv. På kurset vil du lære at arbejde med de dybe og underbevidste overbevisninger, der hindrer dig i at turde leve det liv du ønsker. Du vil lære at kombinere overbevisningsarbejde med visualiseringsteknikker, bevidsthedsarbejde samt forskellige healingsmetoder. Du vil lære clairvoyante øvelser samt dybe meditationsteknikker. Alt hvad vi laver i ThetaHealing foregår i dybe thetahjernebølger, som er de hjernebølger vi var i som børn, da vi tog alle de negative overbevisninger til os. Du vil desuden lære at manifestere fra 7. plan i thetahjernebølger.

 

ThetaHealing basis kurset er især til dig der er behandler eller dig der ønsker at skabe en serøs forandring i dit liv. Det støtter dig og dine klienter til: 

  • At vide hvem du i virkeligheden er, og finde dine drømme.
  • At finde dybt ned til roden af enhver udfordring og transformere den til muligheder.
  • At arbejde med karmiske-, genetiske- og kollektive- udfordringer og begrænsninger
  • At blive “spejlet” fra et rent univers der viser dig alle dine kompetencer og højeste potentiale
  • At løsrive dig fra gamle “energetiske bånd” der begrænser dig i at leve dit liv.
  • At heale og re-aktivere dit DNA tilbage til dets oprindelige form.
  • At forstå at alt er energi og at du er medskaber af energien i dit liv.
  • At kunne manifestere ting, begivenheder, sundhed, og mennesker i dit liv
  • At udleve din livsmission.

Du vil få udleveret en manual på 60 sider samt et certifikat udstedt af Vianna Stibal fra ThInk Institute. Efter kurset vil du få udvalgte meditationer fra kurserne tilsendt som lydfiler. Du inviteres desuden ind i en netværksgruppe på Facebook hvor du kan møde næste 200 andre Thetahealere og stille spørgsmål efter uddannelsen og inviteres til workshops, nye kurser samt træningsdage.

På kurset serveres frugt, snacks, lidt sødt om eftermiddagen samt te/kaffe. Du sørger selv for frokost som du kan medbringe eller nyde på én af cafeerne i området.

 

Dato: 7. – 9. august
Sted: Finsensgade 61, st tv, 8200 Aarhus N
Pris: kr. 5.500,-
Tider: Alle dage 10.00 – 16.15
Antal pladser: 8

 

Tilmelding

 

Eller betal til konto i Handelsbanken: reg: 6488 konto nr: 0002018977 (husk at påføre navn og telefonnummer) eller på mobilepay 70966. Såfremt du aflyser 20 dage inden kurset, vil du få tilbagebetalt beløbet undtagen et gebyr på kr. 1000,-. Jeg henviser i øvrige til mine kursusbetingelser: https://www.hellebrinch.dk/thetahealing-uddannelse/

Læs mere om rabatter og afbudsregler: Afbudsregler og rabat på kurser og sessioner

Bruttolønsordningen Såfremt din arbejdsgiver tillader dig at anvende bruttolønsordningen (læs mere på Skattestyrelsens hjemmeside) kan du betale uddannelsen over din løn og dermed spare 40-50% af uddannelsens pris.

 

Deltagelse på dette sommerkursus i ThetaHealing i Aarhus forudsætter, at du har arbejdet med dig selv tidligere og dermed kan tage ansvar for din egen proces under kurset. For at blive tilmeldt skal du godkendes til kurset, hvilket du bliver gennem telefonsamtale.

 
 

 

 

 

HØR PODCAST MED HELLE BRINCH OM THETAHEALING Podcast Miss Mannah

 

5 stjerner på Trustpilot   5 stjerner på Facebook

 

 

UDTALELSER OM UDDANNELSEN

Af hjertet tak for dit skønneste varme og milde væsen… Du besidder en kærlighed og indre skønhed, som så tydeligt kommer til udtryk i din formidling.. Du har en unik evne til at kommunikere og give feedback på en måde så man på ingen måde kan føle sig forkert..  Dine evner som Theta Healer er jeg fuldstændig blown away over – du har de vildeste evner ud over alle grænser..  Jeg har selv i denne proces oplevet en indre healing, som jeg ikke har kunne opnå ved andre metoder. Jeg føler mig hel og samlet med et åbent hjerte. Så fra hele det hjerte – tusind tak for dig og dine evner.. Uden dig lå jeg stadig som 1000 glasskår..

Miila Duus

Thetahealer uddannelsen har levet til fulde op til mine forventninger og mere til. En helt igennem magisk og vidunderlig uddannelse i høje vibrationer, som passer bedre til mig og mit syn på mennesket og livet, end jeg havde forestillet mig. Jeg valgte at tage hele uddannelsen, selvom jeg ikke havde troet jeg ville slå mig op som healer – men det fik jeg lyst til, hvor er det vidunderligt at kunne give healing videre til andre – jeg har allerede her få uger efter, haft de mest fantastiske og virkeligt rørende sessioner med skønne, skønne mennesker. Det sidste kursus gav mig desuden redskaberne til at arbejde med traumer, hvilket måske i virkeligheden er det vigtigste på hele uddannelsen. Helle du er det skønneste og mest kærlige væsen! Jeg er fuldstændig blown away over dine evner og du er det bedste eksempel og forbillede på hvad den her uddannelse kan. Din undervisning er altid leveret i ægthed og kærlighed og fuldstændig i øjenhøjde. Ud over at lære gavmildt fra dig er du også åben omkring dig selv og dit eget liv. Det er ikke den sidste uddannelse jeg tager hos dig. Tusinde tak.

Lone Allison

På det varmeste anbefaler jeg Thetahealer uddannelse og de enkelte moduler, der på hver sin måde er med til at transformere ens liv, for hvert modul var et healende forløb, i trygge rammer med Helle som kompetent underviser, tusinde tak for de gode varme energier samt know how, på vejen.

Bjarke Torben Jensen

1000 tak for fem helt fantastiske, opløftende og informationsrige kurser! Jeg har haft enormt stor gavn af, at lære Theta Healing og er meget glad for, at jeg valgte at tage kurserne hos netop dig! Intet er tilfældigt. Du er god til, at lære fra dig med dit kærlige og nærværende væsen, en kærlighed der også skinner igennem i din tilgang til ThetaHealingen, din videreformidling af stoffet samt din tilgang til kursisterne. Du er meget indsigtsrig, hjertevarm og favnene. -tak for dig! Jeg bruger ThetaHealing dagligt og elsker den indsigt, kraft og glæde det har givet og stadig bringer mig, samt alle de muligheder det har åbnet -det er STORT!

NadjaViga

Jeg har deltaget i ThetaHealing uddannelsen hos Helle Brinch og jeg er blevet beriget, berørt og betaget af hele uddannelsen og ikke mindst Helles undervisning. Helles evner er dybsindige, bemærkelsesværdige, indsigtsfulde og healende og alt dette har hun formået at give videre til os. Jeg kan på det varmeste anbefale Helle Brinch, Heart Academy og ThetaHealing.

Helle Betina Nørgaard

Jeg har deltaget i Helle Brinchs kursus i thetahealing, og det har på alle måder været en fantastisk oplevelse. Helle er en helt enestående underviser. Med stor faglig dygtighed, tålmodighed, humor og empati formidler hun kærligt sin viden og sine færdigheder til kursisterne. Jeg kan varmt anbefale Heart Academy og Helle Brinch.

Tom Jørgensen - Lektor i dansk og retorik

Det har været en fantastisk oplevelse at tage uddannelse hos dig. Man mærker tydeligt at du har stor viden og megen erfaring; både når du på på fantastisk og pædagogisk vis formidler stoffet og når du med stor ro og sikkerhed hjælper os elever i praksis. Ud over at det er spændende og berigende, så har det også været både morsomt og hjertevarmt. Tak for dig.

Mette

Helle har en fantastisk evne til å formidle, og hun introduserer thetahealing på en forståelig, varm og superpedagogisk måte. Thetahealing (kursene) åpner opp forståelsen av deg selv og verden på en ny og positiv måte, og bevisstheten av hvordan ting henger sammen, øker med 100 prosent. Det fører til en umiddelbar dybde og erkjennelse av at du har så mye mer å bidra med til deg selv og alle/alt omkring deg enn du tror. Du kan skape ditt liv som du vil! Det er utrolig å merke kontakten med Gud/universet og kjenne hvordan du utvikler deg – og å oppleve at medkursister flytter seg fra kurs til kurs på en dyp og befriende måte. WOW, kan anbefales på det varmeste

Ingunn