ThetaHealing uddannelse 2023

Meget mere end ThetaHealing

thetahealing kurser og uddannelse

 
ThetaHealing er en spirituel uddannelse,  der hjælper dig med at identificere og forløse overbevisninger der holder dig bundet til traumer, negative følelser, skyggesider og på andre måder begrænser dig i livet. Det er healing, terapi, coaching og intuitivt arbejde i én uddannelse. 

Mennesker er født fuldendte. Langsomt kommer vi alle bort fra os selv grundet usande spejlinger samt krav om hvordan vi skal være. Det skaber skam og denne skam er ukrudt for vores kærlighed og sjæl, da den bringer os ud af vores væren og essens. Vores ego består af de konstruktioner af overbevisninger og falske roller vi måtte skabe, for at kunne indpasse os andre mennesker og for at beskytte os sammen med andre. De overbevisninger kan vi heldigvis slippe igen.
 
I ThetaHealing vil du lære at forbinde dig med en højere bevidsthed, så du kan se det hele udefra og dermed bedre forstå og acceptere læreprocessen med dine udfordringer. Når vi ved, hvad vi skulle lære af vores udfordringer, kan vi slippe de gamle overbevisninger og slippe med at genfortælle en gammel historie, men skabe den fremtid der er mulig, i resonans med os selv.
 
Hos Heart Academy vil du lære meget mere end ThetaHealing. Med 18 års erfaring som Psykoterapeut og Hypnoterapeut, lærer jeg dig at sætte ThetaHealingen i et terapeutisk perspektiv og forenkler og forfiner metoden. Udover healingen vil du derfor lære hvordan du (eller din klient) bliver selvhealende via bevidsthedsterapi og indre-barn terapi.
 

 

 

Opbygning af uddannelsen På basis kurset vil du allerede lære af arbejde med overbevisningsarbejde og kombinere dette med visualiseringsteknikker. Derefter udvides metoden på hvert modul, så du lærer at arbejde karmisk, epigenetisk, forløse dybe problematikker ved at finde læreprocessen bag udfordringerne. Du vil lære at lave spirituel coaching og – nok – verdens bedste manifestationsteknikker.  Kursusrækken afsluttes med en MasterClass, hvor jeg inddrager elementer fra psykologien, neurologien, coaching, gestaltterapi samt østlig og vestlig filosofi i undervisningen. Her vil du lære at integrere metoden fra ThetaHealing i et større perspektiv, hvor du også vil lære at forløse begrænsende roller og arbejde med traumer. De fleste føler at uddannelsen fuldendes her.

 

HVEM ER DU ?

  • Du er måske behandler, leder, kreativ eller har blot et ønske om at stå i din styrke, kærlighed og livsglæde og kende din livsmission og turde udleve den fuldt ud.
  • Du er nysgerrig omkring energipsykologi og ønsker at arbejde med dig selv og muligvis med andre som behandler.
  • Du ønsker – og er klar til – spirituel transformation og at kunne styre dine spirituelle evner bedre.
  • Du ønsker en uddannelse der hjælper dig ind til din intuition og finde din egen vej, fri for regler, dogmer og at vide bedre.

 

HVAD OPNÅR DU ?

  • Du finder “hjem” til dig og finder en måde at komme hjem til din hjerte-bevidsthed, når du farer vild i livet og er udfordret i det.
  • Måske får du undervejs healet fysiske ubalancer og transformeret lavere energier som uro, stress, angst og nedtrykthed til glæde, kærlighed, styrke og ro. Eller du lærer hvordan du kan fortsætte denne healing efter uddannelsen.
  • Som behandler lærer du en metode der kræver meget lidt energi og giver dine klienter utrolig meget.
  • Du får en fantastisk måde at arbejde på der forener det bedste fra terapi, healing, psykologi og coaching.
  • Du får adgang til et netværk på Facebook med næsten 200 andre thetahealere du kan udveksle erfaringer og sessioner med.

 

Uddannelsen i foråret og sommeren 2023 foregår i naturskønne omgivelser i Humlebæk. Du har mulighed for overnatning og kan dermed få et skønt retreat med ro, jordforbindelse og masser af natur.


DATOER FOR UDDANNELSEN i 2023

Basis kursus:           1. – 3. september.            (7. – 9. august i Århus)

Advanced kursus:    15. – 17. september

Dig Deeper:             7. – 8. oktober

Manifestation:          4. – 5. november

Master Class:           22. – 24. november

 

 

Læs uddybende beskrivelse af hvert enkelt kursus her

 

TID & STED
Uddannelsen foregår alle dage kl. 10.00 – 16.15. Dig Deeper og Manifestationskurset foregår på Skovvænget 30 i Fredensborg. Master Class afholdes på Strandvejen 118, 1 i Snekkersten. Stedet kan dog ændres afhængigt af antal af deltagere.

Du vil få certifikat fra Vianna Stibal på de 4 første moduler. Master Class’en er udviklet af Helle Brinch/Heart Academy, som certificerer dig i denne.  

PRISER  Pris 3-dages kurser kr. 5.500,-  2-dages kurser kr. 3.800,- . 

PRIS FOR HELE UDDANNELSEN VED SAMLET BETALING ER KR 22.000 (Du sparer kr. 2.100,-)

 

Læs mere om rabatter og afbudsregler: Afbudsregler og rabat på kurser og sessioner  

Prisen inkluderer Danske manualer til alle kurser. Frugt, snacks, lidt sødt om eftermiddagen samt te/kaffe. Meditationer fra kurserne tilsendt som lydfiler. En netværksgruppe på Facebook hvor du kan stille spørgsmål efter uddannelsen.

Bruttolønsordningen Såfremt din arbejdsgiver tillader dig at anvende bruttolønsordningen (læs mere på Skattestyrelsens hjemmeside) kan du betale uddannelsen over din løn og dermed spare 40-50% af uddannelsens pris.TILMELDING Du tilmelder dig på tlf:  22431717 samt ved betaling til konto i Handelsbanken: reg: 6488 konto nr: 0002018977 (Husk at påføre navn og telefonnummer). Deltagelse på kurserne i ThetaHealing forudsætter, at du har arbejdet med dig selv tidligere og dermed kan tage ansvar for din egen proces under kurset. For at blive tilmeldt skal du godkendes til kurset, hvilket du bliver gennem telefonsamtale.

 
 

 

 

spirituelt kursus 2023

HØR PODCAST MED HELLE BRINCH OM THETAHEALING Podcast Miss Mannah

 

5 stjerner på Trustpilot   5 stjerner på Facebook

 

 

 

  UDTALELSER OM UDDANNELSEN

Af hjertet tak for dit skønneste varme og milde væsen… Du besidder en kærlighed og indre skønhed, som så tydeligt kommer til udtryk i din formidling.. Du har en unik evne til at kommunikere og give feedback på en måde så man på ingen måde kan føle sig forkert..  Dine evner som Theta Healer er jeg fuldstændig blown away over – du har de vildeste evner ud over alle grænser..  Jeg har selv i denne proces oplevet en indre healing, som jeg ikke har kunne opnå ved andre metoder. Jeg føler mig hel og samlet med et åbent hjerte. Så fra hele det hjerte – tusind tak for dig og dine evner.. Uden dig lå jeg stadig som 1000 glasskår..

Miila Duus

Thetahealer uddannelsen har levet til fulde op til mine forventninger og mere til. En helt igennem magisk og vidunderlig uddannelse i høje vibrationer, som passer bedre til mig og mit syn på mennesket og livet, end jeg havde forestillet mig. Jeg valgte at tage hele uddannelsen, selvom jeg ikke havde troet jeg ville slå mig op som healer – men det fik jeg lyst til, hvor er det vidunderligt at kunne give healing videre til andre – jeg har allerede her få uger efter, haft de mest fantastiske og virkeligt rørende sessioner med skønne, skønne mennesker. Det sidste kursus gav mig desuden redskaberne til at arbejde med traumer, hvilket måske i virkeligheden er det vigtigste på hele uddannelsen. Helle du er det skønneste og mest kærlige væsen! Jeg er fuldstændig blown away over dine evner og du er det bedste eksempel og forbillede på hvad den her uddannelse kan. Din undervisning er altid leveret i ægthed og kærlighed og fuldstændig i øjenhøjde. Ud over at lære gavmildt fra dig er du også åben omkring dig selv og dit eget liv. Det er ikke den sidste uddannelse jeg tager hos dig. Tusinde tak.

Lone Allison

På det varmeste anbefaler jeg Thetahealer uddannelse og de enkelte moduler, der på hver sin måde er med til at transformere ens liv, for hvert modul var et healende forløb, i trygge rammer med Helle som kompetent underviser, tusinde tak for de gode varme energier samt know how, på vejen.

Bjarke Torben Jensen

1000 tak for fem helt fantastiske, opløftende og informationsrige kurser! Jeg har haft enormt stor gavn af, at lære Theta Healing og er meget glad for, at jeg valgte at tage kurserne hos netop dig! Intet er tilfældigt. Du er god til, at lære fra dig med dit kærlige og nærværende væsen, en kærlighed der også skinner igennem i din tilgang til ThetaHealingen, din videreformidling af stoffet samt din tilgang til kursisterne. Du er meget indsigtsrig, hjertevarm og favnene. -tak for dig! Jeg bruger ThetaHealing dagligt og elsker den indsigt, kraft og glæde det har givet og stadig bringer mig, samt alle de muligheder det har åbnet -det er STORT!

NadjaViga

Jeg har deltaget i ThetaHealing uddannelsen hos Helle Brinch og jeg er blevet beriget, berørt og betaget af hele uddannelsen og ikke mindst Helles undervisning. Helles evner er dybsindige, bemærkelsesværdige, indsigtsfulde og healende og alt dette har hun formået at give videre til os. Jeg kan på det varmeste anbefale Helle Brinch, Heart Academy og ThetaHealing.

Helle Betina Nørgaard

Jeg har deltaget i Helle Brinchs kursus i thetahealing, og det har på alle måder været en fantastisk oplevelse. Helle er en helt enestående underviser. Med stor faglig dygtighed, tålmodighed, humor og empati formidler hun kærligt sin viden og sine færdigheder til kursisterne. Jeg kan varmt anbefale Heart Academy og Helle Brinch.

Tom Jørgensen - Lektor i dansk og retorik

Det har været en fantastisk oplevelse at tage uddannelse hos dig. Man mærker tydeligt at du har stor viden og megen erfaring; både når du på på fantastisk og pædagogisk vis formidler stoffet og når du med stor ro og sikkerhed hjælper os elever i praksis. Ud over at det er spændende og berigende, så har det også været både morsomt og hjertevarmt. Tak for dig.

Mette

Helle har en fantastisk evne til å formidle, og hun introduserer thetahealing på en forståelig, varm og superpedagogisk måte. Thetahealing (kursene) åpner opp forståelsen av deg selv og verden på en ny og positiv måte, og bevisstheten av hvordan ting henger sammen, øker med 100 prosent. Det fører til en umiddelbar dybde og erkjennelse av at du har så mye mer å bidra med til deg selv og alle/alt omkring deg enn du tror. Du kan skape ditt liv som du vil! Det er utrolig å merke kontakten med Gud/universet og kjenne hvordan du utvikler deg – og å oppleve at medkursister flytter seg fra kurs til kurs på en dyp og befriende måte. WOW, kan anbefales på det varmeste

Ingunn