DeltaHealing – healing fra 12. plan

Transform into your highest potential

DeltaHealing healing fra 12. plan

 

Med DeltaHealing bliver du løftet til en højere vibration og energi.

Alt er energi, vibrationer og grader af bevidsthed. Med DeltaHealing vil du lære at forbinde dig med den Universelle energi på en unik og vidunderlig måde, så du kan facilitere en healinger der “løfter” din klient til højere energi og bevidsthed. Alt dette, mens I begge kommer i dybe delta-hjernebølger.

Da jeg i 2014 havde lavet ThetaHealing i et par år, møder jeg i en meditation gudinden Ashtartara (Ashtar), der guider mig til “12. plan”.  12. plan er en meget høj vibration – måske den højeste der findes – hvor healingen sker meget hurtigt, ordløst og uden intention. Her bevidner jeg blot de ting der sker og fortæller dem til klienten bagefter.

“12. plan” er døren til de øvrige planer og højere bevidstheder. Her er der stilhed og, hvor man på 7. plan kan kommunikere med de højere energier, Guder og bevidstheder, er der stilhed på de øvrige planer. Der findes et plan for hver bevidsthed; og DeltaHealing healer klienten til at kunne være på en højere og højere bevidsthed. Nogle planer er meget “jordiske” og handler om jordforbindelse, nuets kraft, og fysisk healing, mens andre forbinder klienten med sit højere selv og højere bevidsthed. De fleste klienter vil starte deres healinger med at være på 12. plan og kommer på højere planer i løbet af deres sessioner. 12. plan er et meget “shamanistisk” plan, hvor jeg bevidner healingen udføres af fx. forskellige energier; “høvdinger”, gudinder, kraftdyr etc, som, i samarbejde med Ashtar, arbejder med at genskabe klientens forbindelse til sin sjæl og indre ur-kraft.

Healingen sker bl.a. i form af omprogrammering af overbevisninger, integration af polariteter, healing af krop og hjerne samt evt. kostråd.

Gennem healing og clairvoyante budskaber, giver en Delta Healing session “nøglen” til vores sandhed og potentiale og hjælper os “op” på højere bevidshedsniveauer.

Det videnskabelige
EEG hjernescanninger under udøvelse af DeltaHealinger viser, at hjernens aktivitet næsten 0-stilles, som under meget dybe meditationer og søvn. Som navnet antyder, er der mest aktivitet af delta hjernebølger under en DeltaHealing hos både klient og udøver.

Videnskabelige studier viser at delta hjernebølgen er den mest regenerererende og healende hjernebølge. Fordele ved så dyb meditation og healing er en øget produktion af hormonerne DHEA (kaldes populært “ungdomshormonet”), melatonin, og HGH (regenererer kroppen), et reduceret niveau af kortisol, samt en stærkere forbindelse mellem bevidsthed og underbevidsthed.

Det er almindelig kendt blandt guruer at delta hjernebølge-aktivitet øger forbindelsen mellem sind og sjæl.

Mine erfaringer med DeltaHealing er at klienterne kommer i bedre kontakt med dem selv og deres indre styrke og bliver mere integrerede efter en healing. Nogle kommer for at få healet en konkret ting, men healingen handler altid om at genskabe den oprindelige balance på et holistisk plan og bringe klienten til sit fulde potentiale. Præcis det der var den oprindelige hensigt med at ubalancen blev skabt i kroppen.

DeltaHealing flytter klienten til en anden vibration, end der hvor vores problemer blev skabt, og løser altså problemerne via en højere bevidsthed. Som Einstein udtalte: “No problem can be solved from the same level of consciousness that created it.”

 

 

Under kurset vil du lære:

 • at tilkalde Ashtar og lade hende guide dig
 • om de forskellige hjernebølger og fordelene ved meditation og healing i delta hjernebølge tilstand
 • at slippe jordens lavere vibration og kollektive bevidsthed
 • hvordan du skaber en “portal” og træder ind i en “anden dimension”
 • hvordan du laver healing fri for intention og blot er passivt vidne
 • at lave sjæleintegration
 • om “De 7 søstre” og Plejaderne
 • om healing af det æteriske legeme
 • om chakrahealing
 • om at transformere cellernes informationer og overbevisninger
 • om healing på et psykisk, fysisk, mental og spirituelt niveau
 • om det morfogenetiske felt der, ifølge bl.a. Dr. Bruce Lipton, styrer vores celler
 • om DNA, pinealkirtlen og nervesystemet

 

Hvem henvender kurset sig til
Du får mest ud af dette kursus, hvis du har noget kendskab til at arbejde med healing og/eller clairvoyance. Såfremt du ikke allerede er ThetaHealer/healer eller clairvoyant, skal du godkendes til kurset gennem en telefonsamtale. Efter kurset vil du blive certificeret DeltaHealer og kan modtage klienter.

 

Tidspunkt: 26. – 28. oktober 2022  alle dage fra kl. 10.00 – 16.00

Sted: Strandvejen 118, 1, 3070 Snekkersten

Pris: Kr. 5.900,-.

Pris inkl. DeltaHealing session hos Helle Brinch er kr. 7.200,-

Begge priser inkluderer kursus, snacks, te/kaffe samt meditationer fra kurset på lydfil.

NB. DER ER KR. 500 RABAT, HVIS DU HAR ET ANDET KURSUS FRA HEART ACADEMY!

 

VIL DU MED PÅ 3 DAGE MED HEALING PÅ HØJESTE VIBRATION SAMT EN MASSE SKØNNE MEDITATIONER SÅ 

tilmelder du dig på mail: heartacademy.dk@gmail.com samt betaling til konto i Handelsbanken: 64882018977, skriv navn & delta. Skulle du blive forhindret tilbagebetales beløb undt. depositum på kr. 1000,- frem til 20 dage inden kursusstart. Jeg henviser desuden til mine øvrige regler og vilkår.

 

Repetition: Såfremt du allerede har taget DeltaHealing kurset en gang, kan det repeteres for kr. 2000,- såfremt der er plads på holdet.

Deltahealing er for mig den dybeste, reneste og mest kærlige healingsform jeg endnu er støt på..
Helle skaber et kærligt og varmt rum for sin undervisning og denne formidling kombineres med skønne og transformerende healingssessioner i deltahjernebølger..
Jeg har selv været med på uddannelsen flere gange, for at få adgang til 3 dage med dybde, underbevidsthedsarbejde, kærlighed, varme og en virkelig høj vibration.. Jeg kan VIRKELIG anbefale Delta uddannelsen, som en måde at arbejde dybt i sin underbevidsthed og slippe gammel bagage.

person
Miila Duus www.Miiladuus.com

Tusind tak for et fantastisk kursus :-) Det var dejligt, at det var så ligetil at gå til og jeg tror det bliver super nemt at bruge på kommende klienter. Det er også så skønt, at jeg kan bruge Delta healing på mig selv :-)
Det er den dejligste energi der er på 12. plan, og jeg kan virkelig mærke og fornemme de dybe healinger der finder sted :-) Jeg er sikker på, at der sker en varig transformation til kærlighed, lys, ro og balance i mit og mine klienters liv.

Anne Mette Sørensen

Det har givet mig forbindelsen med mit indre på en ny måde , når intention forbindes med Delta energier og er vidne til healingen opstår en unik forbindelse på mange planer , og opleve klienten har kunnet tage imod.
Bjarke Torben har sendt I går kl. 16.51
I min hobby som kunstner har det givet mig inspirationer som jeg dels har tegnet og malet efter at have været i disse energier. Jeg oplever det som shamanistisk tilstand. En form for forbindelse med universet og naturens energier. Den evige skabelse.

Bjarke Torben Jensen

 

Feed back til en af mine kursister; Karina Conradi (https://www.karinaconradi.dk/ ) fra en klient:

“Jeg har oplevet noget meget spektakulært ved en healing session hos Karina. Under sessionen mærkede jeg fysiske ting, som om nogen rørte ved min ene fod og mit ansigt. Fokus blev derefter flyttet til mit hjerte, hvor det nev et par gange. Det summede forskellige steder i kroppen. Da jeg steg ned fra briksen, var jeg meget rank, og mine ben “lige”. Jeg var lidt fortumlet.
Jeg tror, at jeg er blevet “afbalanceret” rent fysisk. Jeg har en gammel skade fra et spark fra en hest, da jeg var 12 år. Den ramte mig lige i ansigtet. Jeg har siden været skæv i kroppen, haft ondt i nakken og knæene og næsten ikke kunnet trække vejret gennem næsen. Det er rettet op. Jeg går hos fysioterapeut, som måtte konstatere, at – jo – jeg var nu lige.
Jeg har døjet med hjerterytmeforstyrrelser siden 2010. Jeg var til undersøgelse igen med monitor i sommeren 2021, der viste mange ekstraslag. Så var jeg tilfældigvis hos Karina inden den næste ultralydsscanning med hjertet. Kardiologen spurgte, hvorfor jeg var kommet, da alt var fint. “Der er ikke noget at sige dig på”, var ordene.
Jeg kan ikke forklare det, men jeg kan mærke det. Anette F.”