ThetaHealing workshop; kan vi skabe det liv vi ønsker?

spirituel workshop og foredrag

 

Workshop i ThetaHealing; Kan vi skabe det liv vi ønsker?

I 2010 mødte jeg ThetaHealing. På det tidspunkt havde jeg arbejdet 8 år som terapeut og anvendte hypnoterapi, gestaltterapi, healing, EFT og kropsterapi i mine sessioner. Men thetahealingen kunne noget helt særligt. Den viste mig, hvordan jeg kom i kontakt med universets intelligente energi og rene kærlighed. Samtidig med at jeg lærte at lave dybe sessioner, hvor jeg kunne ændre overbevisninger på celleniveau, genetisk niveau, sjæleniveau samt karmisk- og kollektivt niveau. Det var helt fantastisk og hjalp mig ud af en søvnløshed jeg havde pga et gammelt fødselstraume.

Jeg har nu arbejdet med ThetaHealing i 13 år og det har virkelig ændret mit liv på mange områder og det vil jeg gerne dele med dig.

Jeg holder derfor en workshop hvor jeg vil give dig et indblik i ThetaHealingens magiske verden via meditation, healing,  overbevisningsarbejde og vidunderlige downloads. Du får desuden mine 8 veje til at manifestere det du ønsker i dit liv.

Workshoppen handler om, hvordan du kan slippe at være offer for dit liv og i stedet skabe det liv du drømmer om. Kom med og få en smagsprøve på ThetaHealingen og få en masse redskaber med hjem, du kan anvende i dit liv fremover.

Denne workshop i ThetaHealing foregår på Frederiksberg, onsdag d. 16. august kl. 18.00 – 21.00

Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg

Prisen er kr. 250,-

Alt hvad vi laver på workshoppen anbefales og beskrives af Cellebiolog, PhD. Bruce Lipton, i hans bøger og hjemmeside.https://www.hellebrinch.dk/thetahealing-uddannelse/eeg-scanninger-under-thetahealing/

Tilmeld

Skulle du have lyst til at deltage på det kommende kursus i ThetaHealing med opstart 1. september, fratrækkes beløbet fra denne workshop i din pris. Du kan læse mere om kurset her, og du sparer kr. 2600,- på uddannelsen, ved tilmelding og betaling inden 10/7: https://www.hellebrinch.dk/thetahealing-uddannelse-2023/.

 
 

 

spirituel workshop og foredrag

Jeg glæder mig til at se dig,

Helle Brinch