Bevidsthed

oktober 11, 2019
Helle Brinch

Bevidsthed er nøglen til at forløse de ubevidste mønstre i dig. – Det er, ifølge Phd, Bruce Lipton, nøglen til paradis på jord. Når vi er ubevidste, hvilket vi er ca. 95 % af tiden, er vi styret af negative mønstre fra vores familie, karma, genetik samt den kollektive bevidsthed.

Vi ved alle hvordan det føles, når underbevidstheden tager over, og vi får sagt og gjort ting vi absolut ikke havde lyst til. Noget vi efterfølgende angrer og vi ville ønske, at vi havde været mere bevidste i “gerningsøjeblikket”.

Bevidsthed er desuden nødvendig for at mærke hvor dine grænser går, hvad du har lyst til og hvem du er inderst inde. Som gestaltterapeut har jeg lært, at bevidsthed er vejen til at skabe forandringer i dit liv. Som ThetaHealer har jeg lært at dykke ned til de ubevidste overbevisninger for at ændre dem, samt skabe kontakt til den “højere bevidsthed” der spejler os i vores højere potentiale.

MEN med bevidsthed følger også et ansvar.

Det vi er bevidste om, skal vi jo tage ansvar for, hvor vi modsat kan udnytte vores ubevidsthed til ikke at vide – og dermed ikke tage ansvar.

På det personlige plan betyder det, at du skal til at tage ansvar for dine handlinger, ord og følelser og ikke mindst – DIT POTENTIALE. Når du får skabt kontakt med din højere bevidsthed, vil du opdage hvilket fantastisk potentiale du har og det indebærer et vist ansvar at udleve det.

På et højere plan betyder en øget bevidsthed desuden at du skal til at tage ansvar for den verden du lever i. Du er nu bevidst om din plads i verden og er bevidst om den større sammenhæng der er i verden – ja i hele universet.

Bevidsthed bringer derfor ikke nødvendigvis en øjeblikkelig tilstand af paradis på jorden, men er nødvendig for paradis på jorden.

Med ansvar følger nemlig også følelsen af at være betydningsfuld, værdifuld og at høre til.

Og med bevidsthed følger forbindelsen til din sjæl, da din sjæl er bevidsthed >3

No comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *