Dit livsformål kræver hjertemod

februar 15, 2022
Helle Brinch

Dit livsformål kræver hjertemod.

Når du tør alt, er det nemmere at mærke, hvad der er dit virkelige kald i livet. Men det er nemmere sagt end gjort, da dine overbevisninger hindrer dig i at turde mærke din passion, livsmission og sandhed. De ligger sig som en dyne på dine følelser og hindrer dig i at kunne mærke din sande vej.

Mange jeg møder, har derfor rigtig svært ved at mærke, hvad de virkelig ønsker at udleve i livet. De ved blot, at de er det forkerte sted og mærker i stedet en tomhed i deres liv.

Kender du det, kan du sætte dig ned, tage et stykke papir og en kuglepen og stille dig selv følgende spørgsmål, mens du nedskriver dine svar. Luk eventuelt øjnene, så dine svar kommer indefra og ikke fra dine tanker:

– hvis jeg turde alt, hvad har jeg så mest lyst til at gøre/leve af?
– hvem misunder jeg allermest for deres erhverv?
– hvad legede jeg eller drømte om som barn?
– hvad er jeg bedst til og faktisk helt unik til?
– hvis jeg havde penge nok, hvad ville jeg så leve af?

Oplever du nu, at din passion begynder at vise sig, kan du nu gå videre til overbevisningerne. Forestil dig at du udlever din passion. Se det for dig, mærk det, se hvordan du interagerer med andre, hvor er du, hvad tjener du, hvordan har du det, hvordan ser du ud udefra? Nedskriv nu alle de begrænsende overbevisninger der fremkommer som fx: “det kan jeg ikke leve af”. “Det er jeg ikke dygtig nok til “. “Hvis jeg fejler er er forkert” etc.

Når du kender de begrænsende overbevisninger, kan du bede kroppen forløse dem helt energetisk, fx sende dem ud gennem toppen af dit hovede. En anden vej er at give dem al din bevidsthed og lade dem opløse i denne bevidsthedsenergi. Vid at de ikke er sande, du har blot lånt dem fra dine forældre og andre der har haft betydning for dig i livet.

God fornøjelse 💜

 

Og vil du videre, kan du lære at kigge bagved dine begrænsende overbevisninger samt at transformere disse på kurserne/uddannelsen i ThetaHealing 18-20 marts💜

https://www.hellebrinch.dk/thetahealing-uddannelse/thetahealing-uddannelse-2022/