Historien om Delta Healing

december 24, 2017
Helle Brinch


Historien om Delta Healing fra 12. plan
I foråret 2014 skulle jeg deltage i en trommerejse sammen med nogle venner. 2 dage inden, møder jeg, under en meditation, en gudinde, der beder mig kalde hende Ashtar. Hun løfter mig op, tager mig hen til en dør, sparker den blidt op og bærer mig gennem døren (og dermed ud af denne dimension) og opad og opad. På et tidspunkt er vi på en hestevogn der løfter os opad. Vi kommer igennem en slags åbning og glider ind – som gennem et gardin – (en portal) og ind i et vidunderligt univers, hvor der er vand, bjerge, klipper og grønne stepper. Jeg får af vide at dette er 12. plan. Jeg er der ca. 2 timer uden at jeg kan huske meget mere. Dagen efter bliver jeg endnu engang guidet til 12. plan, da jeg mediterer. Jeg får af vide, at dette er et ordløst plan og et plan hvor alting heales i meget høje vibrationer. Jeg kan godt spørge om ting, men det er mest et ordløst plan, så jeg får ikke altid svar.

Jeg forsøger at finde 12. plan på Goggle, men der kommer ikke noget information frem. Til trommerejsen spørger jeg shamanen, der udfører rejsen, om hun kender 12. plan, og hun svarer ”ja”, men har ikke mere at fortælle. En jødisk veninde deltager også, og hun kender 12. plan fra jødedommen og siger: ”det er et ordløst plan” – præcis som jeg havde fået af vide af Ashtar.

2 dage efter læser jeg Jonette Crowleys bog ”Soul Body Fusion”, hvori hun beskriver Gudinden Ashtatara – der bl.a. kaldes Ashtar. Jeg er ikke i tvivl om at det er den samme gudinde.

Jeg er beæret over rejsen til 12. plan, men tænker ikke på dette tidspunkt, at det er noget jeg selv kan igangsætte eller bruge til mine klienter.

En uges tid efter oplevelserne, laver jeg ThetaHealing med en klient på min briks. Ashtatara viser sig igen og tager min klient med til 12. plan. Her bliver klienten lagt på en bjergtop og healet af en indiansk høvding, mens Ashtatara holder hendes fødder og healer derfra. Jeg kan absolut intet gøre andet end at vidne healingen. Undervejs kommer to indianere og fortæller os begge at vi skal tage til USA og møde nogle indianerstammer. Min klient fortæller om budskabet efter sessionen og har altså også modtaget dette budskab.

Denne session ender med at klientens sjæl kommer ”ned i kroppen” og viser mig, at nu er der blevet plads til den.

Jeg har siden brugt 12. plans energien som meditation og til healing af mig selv om mine klienter. I perioder har jeg fået budskaber om at meditere dagligt på 12. plan – hvilket jeg har gjort og mærket, hvor meget det har løftet min energi og vibrationer.

Oftest hører eller ser jeg klientens negative overbevisninger, der heales og erstattes med nye, sande og konstruktive overbevisninger. Jeg kan se polariteter der heales, høre sjælen komme med vigtige budskaber til klienten, få kostråd, se fremtidspotentiale eller se klientens ”sande jeg” – hvem de er, og hvad deres passion er i livet etc.

De fleste klienter har en følelse af at være kommet tættere på dem selv efter en healing og fået mere styrke. Nogle har fået healet psykiske ubalancer, andre også mere fysiske ubalancer.

Hvad er 12. plan?
EEG hjernescanninger under udøvelse af Delta Healinger viser, at hjernens aktivitet næsten 0-stilles, som under meget dybe meditationer og søvn. Som navnet antyder, er der mest aktivitet af delta hjernebølger under en Delta Healing hos både klient og udøver.

Når klienten er i delta-hjernebølger er hjernen med stille. Dette er de laveste hjernebølger der findes (0-4 Hz) og de hjernebølger vi er i fra vi er 0-3 år gamle. Her er vi meget programmerbare og kan nemt ændre overbevisninger og tilegne os nye færdigheder.

Videnskabelige studier viser at delta hjernebølgen er den mest regenererende og healende hjernebølge af dem alle. Fordele ved så dyb meditation og healing er en øget produktion af hormonerne DHEA (kaldes populært “ungdomshormonet”), melatonin, og HGH (regenererer kroppen), et reduceret niveau af kortisol samt en stærkere forbindelse mellem bevidsthed og underbevidsthed. Jo flere delta-hjernebølger vi har, jo mere medfølende er vi.

Det diskuteres om man kan holde sig bevidst under delta-hjernebølger – nogle siger det kræver meget meditation….?

Det er almindelig kendt blandt ”spirituelle guruer” at delta hjernebølge-aktivitet øger forbindelsen mellem sind og sjæl og at delta-hjernebølgen er forbindelsen til det ”kollektive ubevidste”. (Kilde: www.brainwavewizard.com)

Når hjernen er stille kan universet ”komme til og heale”. Dette er budskabet jeg modtager, når jeg spørger hvad der egentlig sker på 12. plan. – Og det er præcis det der sker.

På 12. plan ændrer vi den energi, som vores problemer blev skabt i. Forestil dig billedeligt at på vores, jordiske, plan løser vi problemer ved at feje op i en masse skidt op, som blot støver og lægger sig et nyt sted. Ved at flytte energien til 12. plan, øger vi vibrationen, så den gamle energi ikke kan sidde fast men ”løsner” sig og forvandles.

Som Einstein sikkert ville have formuleret det:

”Vi kan ikke ændre en energi i samme energi der skabte den, derfor må vi ændre vores energi.”

 

Jeg kan ikke med sikkerhed sige hvad 12. plan er, men det er et plan – eller en dimension -, hvor vores vibration/energi øges så meget, at vores ubalancer stille og roligt heales og giver slip.

12. plan er i virkeligheden ikke blot 12. plan, da jeg også kommer til andre planer. Alle disse har samme formål – at bringe os tilbage til vores “sande jeg”. Ashtatara er altid guiden til disse planer og viser hvilket plan jeg, eller min klient har brug for. Ashtatara er kendt som guidinden der er kommet for at vise os nøglen til vores sande jeg og højeste potentiale.

I november 2017 lavede jeg mit første kursus i Delta Healing, som du kan læse mere om her: https://www.hellebrinch.dk/thetahealing-uddannelse/kursus-i-12-plans-healing/