Hvorfor vi bliver lykkeligere af at være bevidste

november 9, 2023
Helle Brinch

Hvorfor bliver vi lykkeligere af at være bevidste?

Igennem livet kommer du igennem forskellige bevidsthedsfaser. Du fødes i en tilstand, hvor du er “bevidst værende” og skifter derefter til at blive mere ubevidst men mere selvbevidst og reflekterende. Vi ryger alle sammen “op i hovedet” og kommer til at leve livet mere eller mindre herfra. Igennem livet har vi dog mulighed for at træne vores bevidsthed, så vi lever et liv med den evne til at være i nuet, vi havde som børn, samtidig med at vi er bevidste om det – altså ren bevidsthed.I psykologien vil man kalde dette for udviklingsfaser. For mig handler det om bevidsthed, da jeg mener at al selvudvikling handler om at være bevidst. Modsætningen er at leve et liv hvor du er styret af din underbevidsthed. Forskere mener, at vores underbevidsthed styrer os ca. 90 – 95 % af tiden. I denne tid er du på autopilot og gør derfor de ting, tænker de tanker og hænger nogenlunde fast i de emotioner, som du også havde i går.

Det bringer mig til spørgsmålet i overskriften: “hvorfor bliver vi lykkeligere af at være bevidste?” Det gør vi, for jo mere bevidste vi er, jo mere er vi vågne, opmærksomme og kan tager ejerskab over det liv vi lever. Og det gør os mere lykkelige, ifølge forsker i cellebiologi, Dr. Bruce Lipton.

Han fortæller i sin bog, “The Honeymoon Effect”, at vi er forbundet med det vi er bevidste om. Det vil sige, at bevidsthed skaber forbindelse. Hvis vi i modsat fald ikke er bevidste, er vi heller ikke i kontakt med vores omgivelser. Og dermed vores børn, partner, venner, naturen og  – ikke mindst – os selv. Det skaber et tomt liv, som vi hele tiden må kæmpe for at fylde op.

Han nævner 3 måder at skabe bevidsthed på, som er:

1) Mindfulness/vane.
2) Hypnose.
3) Energiterapi.

Det er også er min erfaring, at netop disse 3 redskaber er vejen til et bevidst liv, og derfor det jeg arbejder med i mine sessioner. Jeg afholder uddannelser i de to sidste modaliteter; hypnoterapi og energiterapi. Jeg er dog også på vej med en uddannelse i bevidsthedsterapi, som du snart vil høre mere om…

bevidsthedsterapi, selvudvikling

Deltahealing er energiterapi i dybe hjernebølger

Til december afholder jeg et kursus i Deltahealing, der er energiterapi. Deltahealing har jeg kanaliseret i 2014 og det er derfor helt unikt. Under en healing bringes både udøver og klient i dybe deltahjernebølger. Videnskabelige studier viser, at deltahjernebølgen er den mest regenererende og healende hjernebølge der findes. Når hjernen er i dybe deltahjernebølger er der ro i hjernen, hvilket skaber optimale forhold for at forløse gamle emotioner, overbevisninger og traumer.

Er du interesseret i at lære mere om Deltahealing, er der et par ledige pladser på kurset d. 8. -10. december i Snekkersten

Du kan læse mere om Deltahealing her og læse nogle af de mange testimonials jeg har modtaget fra begejstrede kursister:
https://www.hellebrinch.dk/thetahealing-uddannelse/deltahealing-fra-12-plan/

Intuitiv Hypnoterapeut uddannelse

Bevidsthedsterapi

En anden genial måde at arbejde med bevidsthed på, er hypnoterapi. Jeg kalder min uddannelse “Intuitiv Hypnoterapi”, da jeg mener, at al hypnoterapi bør foregå intuitivt, bevidst og med nærvær. Klienten er i en meditativ tilstand og derfor sårbar og samtidig meget modtagelig for ændringer. Når vi arbejder intuitivt, vil vi komme i kontakt med alle klientens ressourcer og skabe transformation frem for blot at lindre.Er du nysgerrig på uddannelsen, kan du kan læse mere her:
https://www.hellebrinch.dk/intuitiv-hypnoterapeut-uddannelse-3/

No comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *