ThetaHealing Basis

Transform into your highest potential

Jeg tror at vi fremover ikke længere vil skelne mellem terapi, healing, coaching etc, da vi bliver nødt til at arbejde holistisk, for at udvikle os og leve vores fulde potentiale. I ThetaHealing smelter terapi, healing, coaching og clairvoyance sammen i en smuk og transformerende enhed, hvor det healende arbejde sker i forening med den universelle energi. 

ThetaHealing er blot et redskab – en metode. På mine kurser vil jeg lære dig det allervigtigste, nemlig at sætte ThetaHealing i en større sammehæng, hvor du vil lære alt om hvordan vi mennesker transformerer til vores højeste potentiale. 

Den verdensberømte coach, Anthony Robbins, stiller ofte spørgsmålet: “hvis kærlighed måtte du kæmpe mest for, din fars eller mors” samt “hvad måtte du gøre/være for at opnå denne kærlighed?” Det, vi alle gør, for at opnå kærlighed, skaber en falsk rolle samt falske overbevisninger og fjerner os fra vores oprindelige styrker. ThetaHealing er nok den mest effektive metode til at identificere disse usande, negative overbevisninger og roller og til at forløse dem energetisk igen. Her er det en universelle energi der “spejler” dig til at finde dit sande jeg igen, frem for at du spejles i andres mindreværd, frygt og skam. Den universelle kærlige energi, hjælper dig tilbage til din egen healende kærlighed – og sjæl.

Da jeg mødte ThetaHealing i 2010, vidste jeg med det samme at jeg vil undervise i dette, så jeg kunne vise andre, at det er muligt at slippe vores “falske lag” og overbevisninger og finde ind til vores sandhed, indre essens og autenticitet.

Ifølge Cellebiolog, Bruce Lipton, er energiterapi, den eneste effektive terapi, og han anbefaleder bl.a. ThetaHealing. Vianna Stibal, der er ophavskvinden til ThetaHealing, er blevet kendt og anerkendt i hele verden for sin simple metode til at skabe kontakt med universets healende og skabende kraft, som hun kalder “vejen til 7. plan”. Dette er en meditativ tilstand, hvor du vil være i theta-hjernebølger – som er her al ThetaHealing sker og som, ifølge Bruce Lipton, er grundlaget for at skabe virkelige forandringer og reprogrammeringer af vores overbevisninger. (læs mere om Bruce Lipton her)

ThetaHealing er, for de flestes vedkommende, overraskende nemt at lære, og ideen med selv at lære ThetaHealing, er at bringe den enkelte i kontakt med universet og mærke at du kan skabe det liv du ønsker

Uddannelsen til ThetaHealer består hos mig af 5 moduler:
Basis ThetaHealing, Advanced ThetaHealing, Manifestation & Overflod, Dig Deeper samt en Master Class. Du kan tage hvert enkelt modul enkeltvis, og ønsker du at være behandler vil jeg anbefale at tage alle 4 moduler.

Basiskurset fungerer som en slags introduktion til alle kurserne, men kan også sagtens tages alene, da du lærer alle grundøvelserne her.

Indhold på Basis kurset:

  • hvordan du kommer i Theta-hjernebølger, som kaldes “den guddommelige hjernebølge”, der gør at du kan ændre gamle ubevidste overbevisninger.
  • hvordan du erstatter gamle overbevisninger med nye og arbejder med de 4 overbevisningsniveauer, (kerne-, genetisk- historisk- og sjæleniveau)
  • hvordan du “spejler” kroppen med positive følelser og skaber positive energier i cellerne og renser for mere negative følelser og energier
  • hvordan du laver healing på celleniveau
  • hvordan du arbejder med DNA – epigenetik
  • hvordan du laver chakrahealing
  • hvordan du kommunikerer med skytsengle
  • hvordan du laver fremtidslæsning/clairvoyance
  • hvordan du tiltrækker det du tror på og dermed kan tiltrække det du ønsker og skabe det liv du ønsker
  • hvordan du laver sessioner på andre og ikke mindst, hvordan du arbejder med dig selv og bedre kan støtte dig selv i livet.

Jeg anbefaler ThetaHealing til alle der ønsker at øge deres vibration, være fri for begrænsninger, leve deres fulde potentiale og finde deres mission og passion og livet. I Italien er ThetaHealing populært hos praktiserende læger, der bruger det i deres behandlinger, i Japan bruges det især til at coache forretningsfolk  – mulighederne er utallige. Jeg anbefaler kurserne i ThetaHealing til mange af mine klienter, til eget brug, da de 3 kurser kan skabe meget store forandringer og giver en nøgle til at kunne heale sig selv fremadrettet. Jeg tror at al healing er “selv-healing” og at det er essentielt at vælge at tage ansvaret for sit eget liv. I det øjeblik du vælger at tage dette ansvar, sker forvandlingen.

Hvorfor skal du lære ThetaHealing?
– fordi du lærer at heale dig selv, lave clairvoyance og kan bruge hele universet som guide fremover
– fordi du bliver spejlet af universets energi, fremfor en behandler der kan være farvet af egne oplevelser
– fordi du lærer at meditere på høje vibrationer, bliver sundere, gladere og får en sundere hjerne
– fordi vil vil blive DNA-aktiveret, hvilket har en kraftfuld healende effekt.
– fordi du kommer i kontakt med din sjæl, dit sande jeg og dermed dit potentiale og livsmission
– fordi du altid har kunne kommunikere med universet, du har sandsynligvis bare glemt det igen, da du var barn
– fordi livet gerne må være sjovt, nemt og fuld og ubegrænsethed, vitalitet, kreativitet og kærlighed
– fordi du bliver certificeret ThetaHealer og kan modtage klienter efter Advanced kurset og kan forene alle andre  behandlingstyper med ThetaHealing
– og fordi det er en af de mest effektive veje til at finde ind til den du er

Kurserne kræver ikke nogle forkundskaber, men jeg vil gøre opmærksom på at der er tale om uddannelse og det dermed forventes at du som deltager har arbejdet med dig selv og kan tage ansvar for egen proces.

Find næste kursus under kursuskalender. Du kan høre meditationer fra kurserne, når du scroller lidt ned på siden under “meditationer”.

Link til Vianna Stibals beskrivelse af ThetaHealing kurserne.

 

Udtalelser fra tidligere kursister:

Jeg har deltaget i ThetaHealing uddannelsen hos Helle Brinch og jeg er blevet beriget, berørt og betaget af hele uddannelsen og ikke mindst Helles undervisning.
Helles evner er dybsindige, bemærkelsesværdige, indsigtsfulde og healende og alt dette har hun formået at give videre til os. Jeg kan på det varmeste anbefale Helle Brinch, Heart Academy og ThetaHealing.

Helle Betina Nørgaard

Helle Brinch er en varm og kærlig formidler. Hun formår at gøre kompliceret stof tilgængeligt på en pædagogisk måde. At tage Thetahealing kurset hos Helle har været en tryg oplevelse, på trods af at vi arbejder på at forløse dybe traumer og fastgroede overbevisninger. Thetahealing er et fantastisk selvudviklende redskab, som man kan bruge resten af sit liv, og med Helle som underviser, får man så meget mere end det der bare står i manualen.

Nasreen Begum

Jeg har deltaget i Helle Brinchs kursus i thetahealing, og det har på alle måder været en fantastisk oplevelse.
Helle er en helt enestående underviser. Med stor faglig dygtighed, tålmodighed, humor og empati formidler hun kærligt sin viden og sine færdigheder til kursisterne.
Jeg kan varmt anbefale Heart Academy og Helle Brinch.

Tom Jørgensen, lektor i dansk og retorik

“Helle har en fantastisk evne til å formidle, og hun introduserer thetahealing på en forståelig, varm og superpedagogisk måte. Thetahealing (kursene) åpner opp forståelsen av deg selv og verden på en ny og positiv måte, og bevisstheten av hvordan ting henger sammen, øker med 100 prosent. Det fører til en umiddelbar dybde og erkjennelse av at du har så mye mer å bidra med til deg selv og alle/alt omkring deg enn du tror. Du kan skape ditt liv som du vil! Det er utrolig å merke kontakten med Gud/universet og kjenne hvordan du utvikler deg – og å oppleve at medkursister flytter seg fra kurs til kurs på en dyp og befriende måte. WOW, kan anbefales på det varmeste.”

Ingunn

Jeg har over de sidste 8 år forsøgt at finde frem til hvorfor jeg bliver ved med at spænde ben for mig selv, når det drejer sig om at skabe en succesfuld virksomhed. Jeg har deltaget i talrige seminarer, læst masser af bøger, og lyttet til 100-vis af audio omkring personlig udvikling, målsætning, affirmationer og ligende.
På 4 min. fandt Helle ind til sagens kerne, og løste mine udfordringer. Jeg kan kun give Helle mine aller varmeste anbefalinger.

Bobby Kurell

“ThetaHealing er virkelig en personlig gave. Jeg kan bruge det i min terapi men også personligt til at dreje mit liv i den retning jeg ønsker. Det er nemt er og det virker! Jeg forstod ikke helt hvad det var, det kan heller ikke forklares, men må bare opleves.”

Puk Lyhne, Psykoterapeut

“Tak for et fantastisk kursus. Jeg blev meget positivt overrasket over , hvor nemt og ligetil tingene kan ændres. Som clairvoyanthealer kan jeg bruge det og personligt, giver det mig et skub fremad og indre fred.”

Gitte L.

Jeg har prøvet en del forskellige terapiformer og Thetahealing har klart været et af de mest effektive redskaber i min personlige udvikling.Gamle energier og mønstre er blevet trukket ud og erstattet med mere positive energier på en måde der har været overraskende virkningsfuld. Efter at have taget det første Thetakursus kan jeg nu selv fjerne en del, gamle, uhensigtsmæssige energier. Jeg kan kun varmt anbefale Thetahealing. Det er et kraftfuldt værktøj”

Henriette 31 år

“Et fantastisk redskab som baseres på kraften, fokuseret tanke og fokuseret bøn- hvor du først og fremmest må vedkende dig dine egne intuitive evner samt lære dine iboende potentialer at kende. Et redskab til at forbinde os med Skaberen af Alt Der Er, her går vores hjernebølger automatisk over i Theta frekvenser- i denne tilstand er det muligt at skabe og ændre. Jeg vil varmt anbefale Helle Brinch-som instruktør- da hendes undervisning er levende, fyldestgørende, inspirende og letforståelig. Tak for nogle dejlige weekender på Østerbro.”

Majbritt Mortier, Afdelingsleder